Lájkvadász ellenzék

2021. április 10. 8:35

Rőfös Géza
Kontra
A moslékkoalíció tagjai hétről hétre hülyét csinálnak magukból, a Telex méri és közvetít.

„Hétfőn ismét jelentkezett kedvenc szuperfüggetlen hírmondónk, a Telex »Lájkbajnokság« rovatával. Aki esetleg eddig nem találkozott volna ezzel az immár 19 részt megért pompás sorozattal mert a hányinger kerülgeti ezektől a cinikus, nihilista idiótáktól, azok se aggódjanak, nem vesztettek semmit, röviden összefoglaljuk: A Hanula Zsolt által hétről hétre készített »elemzés« táblázatosan foglalja össze az általa fontosnak tartott mutatókat, majd az adatokból közepesen komolytalan, szatíra-gyanús, pontokba szedett elemzést készít.

Ezekből persze az esetek többségében az alábbiak derülnek ki: Iszonyatos egyenlőtlenség van itt is, a Fideszt és Orbán Viktort nem is bántja a közösségi médiában napról napra tapasztalható cenzúra, a kormányzati médiatúlsúlyhoz hasonlóan felháborító kormánypárti dominancia tapasztalható. Ennek ellenére azért szép lassan a közösségi médiában is bukik az Orbán, meg a sleppje.  

A fideszesek, de főleg a miniszterelnök demagóg, olcsó és főleg ízléstelen eszközökkel produkálnak komoly eléréseket, cserébe a túloldalon szellemes és ütős, de legalábbis őszinte tartalmak generálnak valódi szimpátiát Rendes Enberek között    Az ellenzéki politikusok között komoly verseny van, ki mivel tud minél olcsóbban figyelmet (elérést) szerezni az internet népétől, de az előválasztáshoz közeledve kiderül majd: mindenki jó, de legjobb Karácsony Gergely.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés