Novák Katalin: A valódi jobboldal legerősebb európai vezetői találkoztak Budapesten

2021. április 9. 18:44
A Fidesz célja, hogy Európa friss, tettrekész, erőt sugárzó és valóban jobboldali pártjai megerősítsék a nemzetállamokat – mondta Novák Katalin.

Novák Katalint a Pest Riporter műsorában kérdezték Matteo Salvini és Mateusz Morawiecki április elsejei látogatásáról. Mint Novák Katalin fogalmazott: azzal, hogy a Fidesz kilépett az Európai Néppártból, egy korszakot zárult le. Hangsúlyozta, hogy a döntés után már szét lehet nézni,

kik azok, akik van mondanivalójuk és van víziójuk arról, hogy merre kell mennie Európának.”

Novák Katalin a formálódó új szövetség célkitűzései közül a nemzetállamok megerősítésének fontosságát hangsúlyozta a műsorban, kiemelve: nem abban kell gondolkozni, hogy a föderális-globális brüsszeli irányítás hatáskörét hogyan lehet bővíteni, és hogyan lehet ebbe az intézményrendszerbe minél több saját embert delegálni, hanem ez ellen, az emberektől távol álló bürokratikus berendezkedésnek kell ellenpólust biztosítani.

A miniszter hangsúlyozta: ha Merkel a szeptember 26-i német választásokat követően leköszön, akkor Orbán Viktor lesz a legrégebb óta szolgáló európai miniszterelnök.

Az ő politikai tapasztalata nagy tiszteletet vált ki Salviniből és másokból is”

– fogalmazott.

Hozzátette ugyanakkor, hogy „nem törekszünk arra, hogy mi legyünk a megmondóemberek itt, Európában”, és mint mondta, Orbán Viktornak sincsenek ilyen ambíciói. Novák Katalin szerint ugyanakkor nagy esély van rá, hogy komoly erő jöhet létre, a jobboldalon „egy nagyon komoly frakció jöhet létre”.

A teljes adást itt lehet megtekinteni:

Nyitókép: YouTube

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

24-ből 8 kommentet látok...

Moslékkoalició? Nem a hatalomért állnak össze bárkivel, hanem azért, mert az a szabály, hogy 7 ország pártjai alakíthatnak frakciót.
A németek szembementek a kereszténységgel, erről nem a kereszténydemokrácia tehet. Orbán Európa reménye, mert ti, az alapvető bolsevik törekvéseknek megfelelően elhallgattattok minden más véleményt.

Na, eddig olvastalak. Novák Katalin nem Vadai Ágnes, de ti mindig azzal vádoljátok meg ellenfeleiteket, amit elkövettek.

Ebben a beteg világban csak az az amerikai elnök nem kap béke Nobel díjat, amelyik egyetlen háborút sem indított el.

Te a nyolcvanas kilencvenes évek nagy tudója, aki tiszteletet és magas béreket vizionált a pedagógusoknak erre az időszakra és a kétezres évekre az évi brutto nyolcmilliót, netto 5 milliót kereső, akár 10-12 gyereket eltartó családokat pedig gazdaggá nyilvánította, maradjon csendben! Nem, nem vágyunk az ocsmány, álszent, jóemberkedve kifosztó hatalmatokra!

Mi meg ismerjük, hogy hazudtok, reggel, délben, este, éjszaka, minden biten és hullámhosszon.

Ti imádjátok a homoszexuálisokat és minden egyéb aberrált emberi korcsokat. Az meg jellemző, hogy ha egy jobboldali bűnt követ el, akkor az minden jobboldalira jellemző, de ha a ti kutyátok kölyke, akkor az elszigetelt eset. Mert ti különleges anyagból vagytok gyúrva.

Mert ti modjátok meg, hogy mi a kereszténység, ugye? Kiragadtok részeket a Bibliából és hangosan citáljátok, mert ti tudjátok, értetek mindenhez. IS.

Nosza, tegyél magánvádat, ha ilyen jól benne vagy a történetben. Attól, hogy egy dékás toprongy elmondja a véleményét, még az nem lesz tény. Bár ti kommunisták, mindig így működtetek Ti ügyeszek, ügyvédek, bírók és tanúk is lehettek egyszemélyben. Mert a véleményetek tény.

Vagy nem dől be annak az ostobaságnak, aminek te az önteltségeddel bedőlsz. Ugyanis amit ma eléd festenek, mint elérendő cél nem vezet boldogsághoz, de mire te ezt felfogod, mar késő lesz.

Nem kisfiam, ezt ti hazudjátok rólunk. A valóság az, hogy mi vagyainkban tiszták vagyunk, de cselekedeteiteinkben gyarlóak. Ezért a bűnt megvetjük, a bűnöst nem. De ti a vágyaitokban is gazemberek vagytok, és egyre mélyebbre zuhantok, amiben soha nem fogtok lelki békét találni, ezért írigyek és gyűlölködőek lesztek.

Fogalmi zavaraid vannak. Ha valaki állít valamit, azt nyilván azért teszi, mert tisztában van a tényekkel. Ez pont olyan, mint Mészáros lopása. Csak hazudoztok.

A gyűlölködést ti csináljátok. Bizonyítékok nélkül, acsarkodtok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés