Nézegessen mindenkire kiborult ellenzéki árulókat!

2021. április 9. 16:48

Kurtz ezredes
Kontra
Jöjjön az igazi roncsderbi!

„Kedvenc ellenzéki megmondóműsorunk a nagyhéten se hazudtolta meg önmagát. Sok fideszes szerint egyszerűen kínzás ilyesmit nézni, de ők nem is sejtik, hogy a valódi kínzást itt a vesztes résztvevők szenvedik el. Számunkra tökéletes menet ez ugyanis, ahol az ütött-kopott szereplők közül csak egy futhat be elsőként a célba, és ő sem nyer semmit. Gyönyörködjünk hát a legutóbbi nagydíjukban, amit a covid miatt ismét az erre különösen alkalmatlan, tehát a műsorhoz tökéletesen passzoló internetes keretek közt követtek el. Jöjjön az igazi roncsderbi!

Kicsit foghíjas a mezőny, ugyanis a világ legéteribb divattervezője, Zoltán, valamint a legtudományosabb cuciológus-halálmadár János még itt sincs ma. Sajnos csak hárman vállalták, hogy rajthoz állnak. Meg természetesen István, aki afféle fű alatti versenyzőként elvileg műsorvezető, de sosem riad vissza attól, ha aktív szereplőként és be kell szállnia néhány körre.

A nagy hiányzók ellenére is öldöklő küzdelem várható, hiszen a mai valóságos morálderbi lesz, mert a 3+1, minden nehézségek ellenére rajthoz álló versenyző igazi krémje a saját szakmájának.

Itt lesz ugyanis Sándor, aki, bár a dalban ismert módon valóban minden sarkon állt már, az ezen sarkok elárulása közben szerzett szerény vagyonkája ellenére sem felejtette el, honnan jött, és tengermély moralitását a dunakeszi Aranka presszóban folytatott pultfilozófiai eszmecseréiből szentesíti.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még egyetlen kötöttfogást sem tudtam végignézni. Színvonaltalan az egész. Ez az akadozó online meetingelős változat meg aztán különösen edzett idegrendszert kíván.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés