Elhunyt Igaly Diána

2021. április 9. 9:32
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok koronglövő 57 évet élt.

Életének 57. évében elhunyt Igaly Diána olimpiai, világ- és Európa-bajnok koronglövő, a Magyar Sportlövő Szövetség alelnöke. A kiváló skeetlövő koronavírus-fertőzés okozta betegség miatt került kórházba. Halálának hírét Sinka László, a magyar szövetség főtitkára erősítette meg pénteken reggel az MTI-nek.

Igaly Diána a magyar sportlövészet egyik legnagyobb alakja, női skeetben mindent megnyert, amit lehetett. Olimpián 2004-ben, világbajnokságon 1998-ban és 2002-ben, Európa-bajnokságon pedig 1989-ben diadalmaskodott egyéniben. A szakág ötkarikás debütálásán, a 2000-es sydneyi játékokon bronzérmet nyert, összességében vb-n 11, Eb-n pedig 13 alkalommal állt dobogóra.

(MTI)

Címlapkép: Facebook

 

Összesen 156 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát ez mellbevágott. Isten veled Dia!

Ez hatalmas csapás, bár már nem sportol, de embernek is első osztálybeli - volt..., a hátramaradottaknak nagyon nagy részvét...

Csak az 56-ot töltötte be (januárban).

Nyugodjék békében, valószínűleg a Covid hozzájárult a halálához, az egyik weblap szerint. Látásból ismertem, gyakran jött a rokonaihoz, akik az elsőn laktak, mi meg akkor a harmadikon. Életerős, nagyon szimpatikus ember volt, nagy kár érte.

Nagyjából egyetértek. Bizonyos foglalkoztatási területeken, legyen az oltottság alkalmazási feltétel. ( Ma is vannak ilyen területek, csak nem erre az oltásra. OV is attól tart, hogy több lesz a vakcina, mint a jelentkező.)

Az igazság nagyobb barátom.

Mindenki azt hozza, ami lényege.

Amíg élek, nem felejtem el az olimpiai aranyát! A közvetítés borzongató volt!
Részvétem a családnak és mindenkinek, akikkel együtt dolgozott.

Isten nyugosztalja! Nagyon büszke voltam rá, amikor láttam az olimpián. Egyre több ismerős embert visz el ez a mocskos vírus.

Nyugodjon békében.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés