Megtalálták Petry utódját a Herthánál

2021. április 8. 18:55
A junioroktól érkező Ilja Hofstädt lett a kedden menesztett Petry Zsolt utódja a Hertha BSC labdarúgócsapatának kapusedzői posztján.

„Így döntöttünk, miután az első számú jelöltünk, Király Gábor nem vállalta a felkérést” – jelentette be csütörtökön Arne Friedrich sportigazgató, majd kifejtette, hogy az idény hátralévő részében az U19-es csapattól felhozott Hofstädt látja el a kapusedzői teendőket. A 48 éves szakember 2004 óta dolgozik a berliniek utánpótlásában, és 2015 óta a korosztályos német válogatottaknál is tevékenykedik.

A Hertha két napja azon kijelentései miatt menesztette Petry Zsoltot, amelyeket a Magyar Nemzetnek adott interjúban a bevándorlással és az azonos neműek házasságával kapcsolatban tett. Szerdán az utódjául kiszemelt Király Gábor sajtóértesülések szerint visszautasította az ajánlatot, mondván, napi szinten rengeteg a teendője Szombathelyen a Király Sportegyesülettel és a sportlétesítménnyel, és most nem tudta volna ezeket maga mögött hagyni.

(MTI)

Nyitókép: Andreas Gora / DPA / AFP

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nekem égne a pofám a helyében.

Valamennyit kell értenie hozzá, mert a német U17-nél volt kapusedző. Megnéztem a fényképét, normál német, csak a keresztneve furcsa ( Ilja...) de erről nem tehet. A fő jelölt Király Gábor nyilván szolidaritásból, de nem vállalta, de neki egy komoly előrelépés.

Remélem buzi, vagy, ha az nem, legalább pedofil.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés