Gyurcsány, maga szintén egy hitvány ember!

2021. április 8. 21:43

Kubatov Gábor
Facebook
„Nem kicsit, nagyon.”

„Maga félti a jogállamot, aki politikai ellenfeleit kénye-kedve szerint rács mögé dugná és már kendőzetlenül azt is üzeni nekik: »nem lesz kegyelem«?

Maga aggódik az egészségügyért, amikor a kormányzása alatt sorra zárta be a kórházakat, több ezer orvost és ápolót üldözött el az országból, elvette egyhavi bérüket, ráadásul fizetőssé akarta tenni az egészségügyet?

Maga beszél járványkezelésről, aki politikai haszonszerzés céljából az oltás ellen kampányol és petíciót indított az életmentő vakcinák ellen?

Maga beszél korrupcióról, amikor a saját cégének olcsóbban adta az áramot miniszterelnökként?

Maga akarja groteszk módon képviselni az európaiságot, amikor a jobboldali újságírókat földönfutóvá tenné, a kormánypárti képviselőket pedig börtönnel fenyegeti?

Maga aggódik a demokráciáért, miközben már most diktatórikus eszközökkel fenyegeti az ellenfeleit, már most a „történelmi-politikai idő megszakításáról” beszél, amikor még hatalomra sem került?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miazhogynagyonis!

Azzal kerkedik, hogy az apja tobbszorosen bortonviselt, na, mar ezert is o a boszmek boszmeje, a freeszfe tanulhat tole, csapolhat neki, sot, a szavazataival is segitheti majd ot es nemes koaliciojat - a la Jakab style.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés