A másfajta hadviselésre kifejlesztett AstraZeneca harckocsik elakadtak a vérrögös terepen

2021. április 8. 12:35

Szentesi Zöldi László
Facebook
2021 tavaszára a keleti front megélénkült, az offenzíva megindult.

„»A világháborúban fordulatot hozott, hogy a másfajta hadviselésre kifejlesztett AstraZeneca harckocsik elakadtak a vérrögös terepen. Ezzel egy időben a hátországi tesztelések során meglepően bevált Sputnikok és Sinopharmok valósággal ellepték a keleti hadszínteret. Egyszerűbb eljárással készült, de megfelelő tűzerejű, a hazai körülményekhez és terephez jobban alkalmazkodó fegyverzetével mindkettő kiválóan teljesített. A hátországban jól haladt a tömeggyártás, a szállítmányok időben célba értek. 2021 tavaszára a keleti front megélénkült, az offenzíva megindult.«

(Müller-Merkely: A fejlesztések fogságában. Vakcina Kiadó, 2021. 13.o.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy kicsit erőltetett lett.
AstraZeneca: nekem erős a gyanúm, hogy a nagy felhajtásnak inkább oka valami gyógyszeripari lobbi-háború, mint a "mellékhatások". Túl sok a ködösítés ("van kapcsolat, csak nem tudjuk, mi"), és túl ritka az előfordulása ( nem haladja meg az oltatlan népességbeni előfordulást). Igen, többször fájdalmasabbak a hatások beadás után, de inkább vacogjak egy napot (vagy szedjek vérhígítót 2-4 hétig), mint hogy lélegeztetőgépre/dobozba kerüljek.

Válaszok:
DrPepper | 2021. április 8. 14:08
DrPepper | 2021. április 8. 15:07

A helyzet az, hogy normális esetben hasonló gyanúk esetén évekre felfüggesztenek egy gyógyszert, gyakran már kevesebbért is. Ez történt pl., a Richter egyik készítményével (Esmya), aholis 700,000 esetből találtak 7 gyanúsat.

Angol sógornőm szerint, akik AZ-t kaptak, az oltás előtt majd után bevett paracetamol segít. Ők ezzel a módszerrel tünetek nélkül vészelték át a oltás utáni időszakot, másik angol sógornőmék karja erősen bedagadt, láz stb. minden bajuk volt. Mi tegnap kaptuk a Szputnyikot: az asszony arra panaszkodik, hogy orosz melankólia tört rá, de egyéb tünetet eddig nem tapasztaltunk.

A balliberálisok azért tiltakoztak az orosz és kínai vakcina ellen, mert az egyik igazmondásra kötelez, a másiktól meg a hazugoknak megnő az orra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés