Teljes káosz

2021. április 7. 9:34

Hadházy Ákos
Facebook
A tanároknak és a szülőknek meg kellene fontolniuk az állampolgári engedetlenséget.

„Ez a somogyi pedagógus és kollégái még nemhogy nincsenek beoltva, de jelzést sem kaptak arról, hogy mikor fogják őket oltani. A teljes káoszra utal ugyanakkor, hogy a 20 éves lányát pedig már ma viheti az oltásra.

A kormánynak egy éve lett volna, hogy oltópontoknak biztonságos, nagy légterű csarnokokat jelöljön ki, egységes és működő informatikai rendszert alkosson az oltások szervezésére, hogy ésszerű oltási tervet dolgozzon ki. Ehelyett jönnek a dicsőséges propaganda jelentések, a zsúfolt oltópontok, a kockás papírra vezetett oltások, a számítógépes időpontfoglalás lehetőségének a hiánya, a mindenki előtt oltott focisták, katonák és rendőrök, az időseken nem vizsgált hatékonyságú kínai vakcinával oltott százezrek.

Sok hasonló jelzést kaptam a pedagógusok oltásának késéséről és nagyon fiatal oltottakról is, de ezt osztom meg, mert itt az információ forrása a nevének nyilvánosságra hozatalát is vállalná. A levelezésünk másik részében az állampolgársági engedetlenség lehetőségeiről beszéltünk. Ez mind a tanárok, mind a szülők részéről nagyon is megfontolandó, amíg a védettség és a járványügyi adatok nem érik el a megfelelő szintet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor lenne teljes káosz az oltások terén, ha Hadházyra, a baromállat(orvosra) lenne bízva az ügy!

Nyugodtan tartsd otthon, egyéni tanrenddel befejezi a sulit.
A szülők többségének viszont óriási teher az on line oktatás.

Most először? Több mint 2000 széllibsi hozzászólással a hátad mögött???
Miért van, hogy a libsik ennyire gátlástalanul képesek hazudni? Tényleg a génjeitekbe van kódolva a proli attitűd? Így viszont semmi értelme veletek az érdemi vitának.

Nem teljesen szimpatikus ez az ember.

Hadházy: fogjuk meg, és vigyétek... Mások kontójára uszít a sunyi fiú. Ez az n+1-ik téma, amit a mindenben "szakértő" Hadházy ért-kezel / csak az ő szubjektív állítása szerint / hitelesen.

Utaljál csak neki, de most sokkal többet, mint 200 Ft. Mert nem akarom látni mégegyszer a rongyos zokniját.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés