Reméljük, hogy ez volt a miniszterelnök utolsó járványügyi bejelentése

2021. április 6. 18:43

Barkóczi Balázs
MTI-OS
Magyarországon halnak meg a legtöbben lakosságarányosan az egész világon hetek óta.

Orbán Viktor a mai bejelentésében sem adott magyarázatot csapnivaló kormányzati teljesítményére: hogy miért Magyarországon halnak meg a legtöbben lakosságarányosan az egész világon hetek óta, hogy miért nem jutnak idősek lélegeztetőgépes ellátáshoz, hogy milyen kormányzati döntések és mulasztások vezettek több ezer magyar ember egyébként elkerülhető halálához. Ehelyett maradt a propaganda és a hencegés a háziorvosok oltási teljesítményével.

A Demokratikus Koalíció továbbra is azt követeli, a kormány a jövőben bízza a védekezés irányítását egy független szakértőkből álló testületre! A kormány teljesítményét már ismerjük, és nem akarunk még több családtagot, rokont, barátot és ismerőst gyászolni. Az ország érdekében reméljük, hogy ez volt a miniszterelnök utolsó járványügyi bejelentése”.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Demokratikus Koalíció mire fel követel bármit? Amit egy éve művelnek, az nem több, mint taknyos kisgyerekek dacos ellenkezése.

Barátom!

Te nem jársz az utcán, az emberek között, nem látod, hogy a közterek tele vannak bunkó, maszk nélküli fiatalokkal és idősekkel. Ezért halnak meg ennyien, a sok hülye, primitív ember miatt. S ehhez jön még pártod gyilkos, oltásellenes propagandája.

Mit vergődsz Barkóczi? Inkább a "DK" bízza a kommunikácót független szakértőkre...

Látogasson meg téged a Dobrevné.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés