Teljesült ígérete miatt kérte számon a Jobbik a miniszterelnököt

2021. április 6. 15:28
A párt szerint Orbán Viktor februárban még azt ígérte, hogy ha a kínai vakcinával is elkezdenek oltani Magyarországon, akkor húsvétig 2,5 millió fő lesz beoltva. Lényegében így is történt.

„Orbán egy újabb szemfényvesztő hazugsága lepleződött le a mai napon, hiszen februárban még azt ígérte, hogy ha a kínai vakcinával is elkezdenek oltani Magyarországon, akkor húsvétig 2,5 millió, júniusra pedig hatmillió (!) magyar állampolgár lesz beoltva” – tette közzé a Jobbik hétfő délután Facebook-oldalán.

Ám mint a Magyar Nemzet kiszúrta, lényegében a számok a kormányfőt igazolják: a beoltottak száma kedd reggel 2 432 313 fő, közülük 922 886 fő már a második oltását is megkapta.

A Jobbik Orbán Viktor február 12-i, a Kossuth rádió Jó Reggelt Magyarország című műsorában elhangzott interjújára utalt, ahol a kormányfő valóban arról beszélt, hogyha a kínai (Sinopharm) vakcinával is elkezdődhet az oltás, akkor húsvétra közel 2,5 millió ember lesz beoltva.

Az 2.448.300 ember lesz húsvétkor – a dolgok állása szerint”

– hangzott el az interjúban. 

A Jobbik közleménye szerint „százezres távolságra vagyunk Orbán ígéretétől, a 2,5 millió beoltott magyar állampolgártól”, pedig, mint ahogy a Magyar Nemzet is hangsúlyozza, a valós különbség 16 000 fő.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tipikus MSZP/SZDSZ/Népszabadság tempó.

Csak még annál is sokkal kisstílűbb és hazugabb.

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Amúgy megfigyelhető, hogy az ún. "Y-generáció" totál meg van rekedve a számítógéphasználatban. A legegyszerűbb műveletekre sem képesek. Ez lehet a gond a Jobbiknál is. De belegondoltál abba, hogy a gárda fele 10 éve még az iskolapadban ült? Világos tehát, hogy ezért is Orbán a hibás.

X

(Tényleg nem vagytok normálisak...)

Az kétségtelen, hogy a 97.2 % az nem 100.0 %. A hiányzó 2.8 %-ot
odaadjuk a jobbiknak, hátha így bejut az Országgyűlésbe.

Sőt, itt be is fejeződik. A bukásod. Vissza a csatornába!

X

Ti valóban ennyire hülyék vagytok,. vagy már elfogyott minden érv és ilyen baromságokkal vagytok kénytelenek előjönni, mert ki kell látszani a trágya alól?

A húsvét egy körülbelüli dátum volt, az elért eredmény két nappal később éppen olyan jó. De egy Jakab szintű pitiáner hozzászóló ezt nem látja.

Staneszli! Olvasni tudsz?

,, Ha a kínai vakcinával is elindulhat az oltás, húsvétig minden regisztrált beoltható
2021. február 12.

Orbán Viktor kiemelte: ha a kínai vakcinával is elkezdődhet az oltás – ami nincs messze már -, akkor húsvétig minden eddig regisztráltat be tudnak oltani, 2 millió 448 ezer embert.
https://miniszterelnok.hu/ha-a..

,,A beoltottak száma kedd reggel 2 432 313 fő, közülük 922 886 fő már a második oltását is megkapta,,
Másként fogalmazva az oltások száma: 3.355.199

Mindezt pedig úgy sikerült végrehajtani, hogy rendelkezésre állt a kínai és az orosz vakcina.

,,Ahogy ezeket a rosszindulatú trollokat olvasom, mindig újra rádöbbenek, hogy milyen nagy az Isten állatkertje.,,

Nem az a baj, hogy nagy, hanem az, nincs kerítése.

Mennyiszer kell nektek elmondani az oltási protokollt.
Első körben a regisztrált krónikus betegeket és a veszélyeztetett időskorúkat oltják, mivel az ő immunrendszerük gyenge. A legtöbb halálozás is az ő körükből kerül ki.A krónikus betegek között vannak 65 év alattiak is.
A második körben azokat a regisztráltakat, akik olyan munkakörben dolgoznak, ahol nagy szükség van rájuk. Egészségügy, közlekedés, stb. Mivel most már elég vakcina áll rendelkezésre így elkezdődhetett a második kötnek az oltása.
A harmadik körben oltják az összes többi regisztráltat. Valószínűsítem, hogy ebbe a körben fogják a 18 év alattiakat is oltani.

2020. december

,,Spanyolországban már listázzák azokat, akik visszautasítják a koronavírus elleni oltást,,
https://index.hu/kulfold/2020/..

Jó lenne tudni, hogy mennyi azoknak a száma, akik visszautasították az oltást.

,, A német szövetségi belügyminiszter a Bild am Sonntagnak adott minapi interjújában kiemelte: a szérum beadatásától elzárkózók hátrányos megkülönböztetése az oltás kötelezővé tételével lenne egyenlő, márpedig az oltásnak önkéntesnek kell maradnia.,,

Márpedig mindenképpen hátrányos helyzetbe kerülnek, ha nem tudják igazolni, hogy be vannak oltva.

Mondjuk az tényleg nem biztos. Orbán 16 évre vitte le az iskolakötelezettséget, és most a Jobbikos politikusok nem tudnak elvégezni egy kivonást. Idáig jutottunk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés