Szakadozik az LMBTQ-lobbi

2021. április 5. 12:08

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Akkora már az agybaj, hogy a különböző gendercsoportok egymás torkának estek.

„Gulyás Marci, született Gulyás Márton utcai aktivistából, hivatásos köztéri felforgatóból, dobálva hőbörgőből televíziós személyiség lett. Megalapította az interneten működő, Partizánnak elnevezett csatornáját, ahol számos műsort láthat a nagyérdemű. Az exaktivista kedvence a mélyinterjú.

Jó benne, szereti is csinálni, ami meg is látszik minden egyes beszélgetésen. Marci hosszú, viszonylag jól felépített interjúkat vezet, felkészülten érkezik, megpróbál valóban középről kérdezni, némi empátia is érződik rajta, ugyanakkor számos alkalommal kitört már belőle a szélsőliberális, vadbalos agitátor, amikor nem volt képes megmaradni a kérdezésnél, hanem oktatott, de inkább kioktatott, megfeddte, felelősségre vonta gyanútlan vendégét.

Húsz-harminc éves videókat sem fél használni, amelyek aztán éles kontrasztba kerülnek a nyugodt, lassan csordogáló, pszichologizáló, analizáló beszélgetések hangulatával. Nem véletlenül.

Az alanyok arcára ilyenkor minden rá van írva, szegények szégyenkeznek, pironkodva magyarázzák a libsi univerzumban elégtelenekkel telefirkált bizonyítványt. Persze nem túl meggyőzően, ugyanis pontosan tudják, legkésőbb a második bejátszó felénél mindegyiknek leesik, hogy csapdába csalták, önként és dalolva mentek be a kissé feminin oroszlán barlangjába, és miközben izzadtan próbálják összeszedni a gondolataikat, rádöbbennek, hogy a stúdióból élve, na jó, győztesen egészen biztosan nem távozhatnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés