A szemétnek a kukában a helye

2021. április 05. 18:48

Néhány gondolat a ferencvárosi BLM-szobor ledöntéséről.

2021. április 05. 18:48
Horváth Tamás
Horváth Tamás
Vasarnap.hu

„Sok mindenben lehet egyetérteni és nem egyetérteni azzal, amit a Légió Hungária és személy szerint Incze Béla képvisel és gondol a világról. Azonban azt is látni kell, és ebben megint csak Trombitás Kristóf véleményét osztom, hogy szükség van nemzeti minimumra a hazafiak között.

Éppen ezért abszolút örömtelinek és üdvözlendőnek tartom, hogy volt olyan honfitársunk, aki vállalva a várható következményeket, nem volt rest ledönteni egy olyan szobrot, ami az abnormalitást és a felforgatást hirdeti.

A társadalmunk józanságát és élni akarását pedig az bizonyítaná, ha egy ilyen eset után nem a normális állapot helyreállítóját, hanem az abnormalitás propagálóját érnék szankciók.

Nem Incze Béla ellen indulna eljárás, hanem Baranyi Krisztina ellen.

Mert a szemétnek a kukában a helye. Pont.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. április 06. 11:53
"...Nem Incze Béla ellen indulna eljárás, hanem Baranyi Krisztina ellen." Pontosabban: KELLENE HOGY INDULJON!!! MERT BIZONYHOGY igy áll A DOLOG, ahogyan tisztelt levelezőtársam irta-- és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.
Szuverén maffiaállam
2021. április 06. 00:06
Barbárság és vandalizmus volt megrongálni a szobrot. Beérett az orbánista uszítás gyümölcse. Azt már nem is említem, hogy a tett természetesen bűncselekmény, elég nagy szégyen, hogy ennek tapsolnak az orbánisták.
Senki Alfonz
2021. április 05. 21:06
A nemiség mindenki magánügye. Ezért nem kell erről bármit is létrehozni és művészetnek hazudva emelvényre emelve dicsekedni vele!!! Aki ezt közszemlére teszi, sőt figyelemkeltő módon mutatja, az azonos az állatkerti állatokkal, akik ösztönből és örömből dugnak látogatási időben is és azon kívül is!!!!!
zakar zoltán béla
2021. április 05. 20:12
PONT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik