A szemétnek a kukában a helye

2021. április 5. 18:48

Horváth Tamás
Vasarnap.hu
Néhány gondolat a ferencvárosi BLM-szobor ledöntéséről.

„Sok mindenben lehet egyetérteni és nem egyetérteni azzal, amit a Légió Hungária és személy szerint Incze Béla képvisel és gondol a világról. Azonban azt is látni kell, és ebben megint csak Trombitás Kristóf véleményét osztom, hogy szükség van nemzeti minimumra a hazafiak között.

Éppen ezért abszolút örömtelinek és üdvözlendőnek tartom, hogy volt olyan honfitársunk, aki vállalva a várható következményeket, nem volt rest ledönteni egy olyan szobrot, ami az abnormalitást és a felforgatást hirdeti.

A társadalmunk józanságát és élni akarását pedig az bizonyítaná, ha egy ilyen eset után nem a normális állapot helyreállítóját, hanem az abnormalitás propagálóját érnék szankciók.

Nem Incze Béla ellen indulna eljárás, hanem Baranyi Krisztina ellen.

Mert a szemétnek a kukában a helye. Pont.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szobor és a szivárványos zászló provokáció, a liberalizmus provokációja a többséggel szemben

Valószínűleg sokaknak nem ismeretlen a Biblia első könyvéből Noé és az ő bárkájának története, amikor Isten özönvízzel büntette meg az emberiséget bűneiért, ez alól pedig csak Noé és családja volt a kivétel. Amikor a bárka végül megfeneklett, Isten szövetséget kötött az emberrel, mondván.

„Szivárványívemet helyezem a felhőkre, az lesz a jele a szövetségnek, melyet én a világgal kötök” (1Móz 9,13).

A szivárvány íve a szövetség mellett ígéret is volt Istentől az ember számára, hogy többé nem pusztítja el az emberiséget özönvíz által.

A szivárvány ősidők óta jelen van a mitológiában és többféle formában jelenik meg, de egyik sem tartalmaz olyant, amely az LMBTQ közösségre magatartására utalna. Ha azonban nagyon megerőszakoljuk, akkor az LMBTQ tekintetében legfeljebb a kígyó lehetne, amelyik a rontásba taszítja az emberiséget.

Az élet értelme és célja nem a szexuális élet, hanem a jövő nemzedéke, amelyet az LMBTQ közösség nem tud, vagy nem akar biztosítani. Ezért értételen, ahogy ennek szimbolizálása is. Egyben provokatív azok irányában akik akarnak és tesznek is a jövő nemzedék fennmaradásáért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés