Egye meg a Momentum, amit főzött

2021. április 2. 9:27

Puzsér Róbert
Facebook
Tényleg érdemes a farkasokat sakálokra leváltani?

„Két éve a Momentum támogatását kértem, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt kilétét illető előválasztáson egyszerűen és gyorsan lehessen online szavazni, a párt nevében eljáró Bedő Dávid azonban jelezte, hogy erről a DK-val tárgyaljak, mert a Momentum álláspontját ebben a kérdésben Élő Norbert és Gy. Németh Erzsébet képviseli.

Két év elteltével a helyzet újra előáll: a DK és az MSZP mindent elkövet, hogy ha tudja, ellehetetlenítse, de legalább amennyire képes, megnehezítse az internetes előválasztást, a Momentum vezetői pedig a sajtó és az állampolgárok segítségét kérik, mert jól tudják, hogy a DK által diktált feltételek kifejezetten a jól szervezett gyurcsányista szektának és nyugdíjas segédcsapatának, a Szocialista Pártnak kedveznek.

Nem értem: ha a Momentumnak két éve megfelelt az alaposan megnehezített online előválasztás, akkor most miért tiltakoznak úgy ellene? Csak nem arról van szó, hogy nem is a demokratikus elv, hanem kizárólag az aktuális zsákmány képezi a döntéseik szempontját? Tényleg különbözik ez a Fidesz hatalomgyakorlásától? Tényleg érdemes a farkasokat sakálokra leváltani?

Isten nem bottal ver: egye meg a Momentum, amit főzött – s lám, önmagát tálalja fel szalámi gyanánt. Késő kapálózni disznóbélbe töltve. Jó étvágyat, Fekete-Győr András! Jó étvágyat, Gyurcsány Ferenc!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy 100%-ig moslékellenzéki marakodás kapcsán sem maradhatott el az obligát fideszezés, bravó.

Na ja.

A hírklikken meg a "magyar hangon" (LOL, igazán vicces cím) majd a fröcsögően nerező Puzsér-írások jelennek meg.

A rivalizálás egymás torkának atharapását jelenti, valamint azt , hogy soha nem fordíthatnak egymásnak hátat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés