Már el is indult Budapestre Matteo Salvini

2021. április 1. 10:13
Korán kelt az olasz jobboldal vezetője.

Ahogy arról lapunk is hírt adott, csütörtökön Matteo Salvini olasz jobboldali pártvezért, volt belügyminisztert, és  Mateusz Morawiecki lengyel kormányfőt fogadja Budapesten Orbán Viktor.

A találkozó napirendjén a Liga, a Mateusz Morawiecki vezette Jog és Igazságosság (PiS) és a Fidesz közötti európai szintű politikai szövetség szerepel, Salvini Orbánnal és a lengyelekkel képzeli el Európa újrandítását.

Március elején Matteo Salvini már videó-kapcsolatban egyeztetett Orbán Viktorral többek között a vakcinázásról, a járvány utáni gazdasági helyreállításról, a migrációról és a családpolitikáról.

Az olasz politikus korán kelt: Salvini kora reggel a római Fiumicino repülőtérről posztolt a Facebook-oldalán, és azt írta: készen áll, hogy induljon a lengyel és magyar miniszterelnökökkel tartott munkaértekezletre, napirenden az egészségügy, vakcinák, fiatalok, munka, Európa, család, biztonság. Boldog nagycsütörtököt kívánt mindenkinek és boldog április elsejét, de meghegyezte, hogy ez utóbbi miatt most sajnos senkinek nincs kedve viccelődni.

Nyitókép: Salvini Facebook-oldala

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olasz-magyar is jobarat, nemcsak a lengyel es a magyar!
Viva la vita, viva Italia, viva Hungheria!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés