Tiltakozók letakarták a ferencvárosi BLM-szobrot

2021. április 01. 15:08

Rendőrök vonultak a helyszínre és igazoltatták az ott tartózkodókat.

2021. április 01. 15:08
null

Miképp mi is beszámoltunk róla, csütörtök délelőtt, a terveknek megfelelően felállították a nagy port kavaró szivárványszínes BLM-szobrot Ferencvárosban.

Korábban tiltakozásának adott hangot Bayer Zsolt és a Mi Hazánk Mozgalom is. Helyszíni tudósítóink szerint csütörtök kora délután, alig néhány órával a szobor felállítása után az alkotást letakarták. A Mi Hazánk aktivistái és Toroczkai László OSB-lapokkal vették körbe a szobrot, tetejére pedig négy fakeresztet helyeztek. Az aktivisták a Mi Hazánk plakátjaival is körberagasztották a szobrot eltakaró OSB-lapokat. Nem sokkal az akció után rendőrök vonultak a helyszínre, és igazoltatásokba kezdtek, illetve figyelmeztették a jelenlévőket a járványügyi szabályok betartására.

Fotó: Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NorthernOutlaw
2021. április 02. 13:00
Jól van, ment a plusz pont a Mi Hazánknak!
kozmosz
2021. április 02. 01:03
Hm.
kozmosz
2021. április 01. 22:58
Mondja ezt egy félcigány-félzsidó.
galancza
2021. április 01. 22:46
Magyargyűlölő komcsináci vagy. OV 1998 óta folyamatosan bizonyítja hogy nem sörösgyuri és nem a komcsik,kozmolibsik talpnyalója,hanem M.o. érdekeit képviseli. És te pont ezért gyűlölöd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik