Vérlázító!

2021. március 31. 14:32

Máthé Zsuzsa
Facebook
A haza bajban van, háborús a helyzet, a komplett baloldali média pedig ahelyett, hogy segítenék a tüzet oltani, fújják azt tovább.

„A komplett baloldali média – és milyen fájdalmas ezt leírni egykori munkahelyem, a valaha szebb napokat látott Heti Válasz online utódja is – azzal fordult a miniszterelnökhöz, hogy engedjenek be forgatócsoportokat a Covid osztályokra, hogy hitelesen lehessen tájékoztatni a magyarokat a vírushelyzetről, mert ez életeket menthet. A beteg, haldokló emberek hozzátartozói nem mehetnek szeretteikhez, de ők grasszálhassanak a kórházakban, ahol emberek levegő után kapkodnak, miközben az orvosok, ápolók megfeszített küzdelmet folytatnak a megmentésükért! Arról pedig egy szó sem esik levelükben, hogy az oltási hajlandóság kapcsán épp ők bizonytalanítottak el tömegeket, s lett ostoba néphitté, hogy a kínai vakcina „sós víz”, az orosz se jó. Ma is ezt hallottam a boltban reggel, két hetven körüli hölgy győzködte egymást, hogy nekik aztán nem kell ez a pancs, majd a nyugati!

A haza bajban van, háborús a helyzet, ők pedig ahelyett, hogy segítenék a tüzet oltani, fújják azt tovább. Vérlázító!„

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nicsak, kik beszélnek!
A huszonnégy másik szerkesztőséggel együtt a Klubrádió aláírása is szerepel a követelésen.
Korábban halálhírét költötték. A halott fel van támadva és annyira jól van, hogy alá tud írni egy ilyen nyilatkozatot. Most a 92,9 frekvencián van Aktuális adásrend és archívum

Elharsogták a Klubrádió pusztulását kelettől-nyugatig, idézte Arató András, a Klubrádió tulajdonosának szavait a The Washington Post, miután az elmarasztaló bírósági döntés nyomán a rádió csak online működhet tovább.
„Az Egyesült Államok, amely Biden elnök alatt ismét összpontosítani kíván a demokráciára, osztja az aggályokat a magyarországi sajtószabadság visszaszorulása miatt” – közölte a washingtoni külügyi tárca szóvivője a HVG híradása alapján.
Az Európai Parlament is megvitatta a helyzetet.
A Momentum például a következőket közölte: „A Klubrádiót is megszünteti a hatalom. Bíróság előtt kell majd felelniük a magyar médiaszabadság ellenségeinek.”

Ezekre a szavakra reagál Schiffer András a Facebook-oldalán: „Ez a bolsevizmus nyelve. Jogállamot nem lehet a jogállam ellenében helyreállítani” – írta az LMP korábbi vezetője.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés