A homoszexualitás népszerűsítésére kéri a francia imámokat a miniszter

2021. március 28. 0:18
A muzulmánok tiltakoznak.

Marlène Schiappa az állampolgársági ügyekért felelős francia miniszter arra kéri a Franciaországi Iszlám Elveinek Kartáját aláíró imámokat, hogy ezentúl foglalják prédikációikba a szexuális szabadsághoz fűződő jogot – olvasható az elemi.hu szemléjében. Schiappa szerint az imámoknak feladatuk, hogy elfogadtassák a muzulmán hívőkkel az azonos neműek házasságát.

Marlène Schiappa kijelentései azonnali tiltakozást váltottak ki a franciaországi muzulmán hívők és az imámok körében. A Párizsi Nagymecset rektora, Chems-eddine Hafiz szerint a karta szövege ugyan elutasítja a szexuális beállítottságon alapuló diszkriminációt, de az nem kötelezi az aláíróit arra, hogy a homoszexuális házasságok támogatása mellett foglaljanak állást.

A Franciaországi Iszlám Elveinek Kartáját a francia kormány és a Franciaországi Muzulmán Hívők Tanácsa (CFCM) nemrégiben közösen dolgozta ki annak érdekében, hogy az aláíró felek elkötelezzék magukat a Francia Köztársaság értékeinek a tiszteletben tartására muzulmán hitük zavartalan gyakorlása mellett.

(Elemi.hu)

Összesen 135 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A hölgy helyében ezentúl kerülném a köves területeket.

A rabbikat nem kéri fel, mert vannak ötleteik:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Gondolod, hogy ilyen könnyen kiebrudalhatják a muszlimokat? Mit szólnak majd ehhez a jogvédők, akik a kiutasítás ellen védik őket? Azoknak most a buzik, vagy a muszlimok lesznek fontosabbak?

Helytálló az a megállapítás, hogy mára nyugaton a médiának való megfelelés a legfontosabb. Amelyik politikust a média kikezdi, annak annyi. De miért kéne ezen csodálkozni? Sztálin, Rákosi alatt is a médiából indultak a koncepciós eljárások, amelyek a "nép követelésére" kerültek bíróság elé, ahol aztán szintén a népre hivatkozva hoztak ítéletet.

Csak észre kel venni a sorozatos hasonlóságokat. A fiataloknak is meg kell mutatni.

Miért ne? Ha az imámok ráveszik Európát a homokozásra, a muszlimok egy nemzedéknyi idő múltán nyugodtan betelepülhetnek.

Egészen pontosan, a muzulmán nem buzul még.

Azért mégiscsak más, ha egy buzimuzi vágja le a fejed.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés