Molnár Csaba: Meg szeretném győzni Dobrev Klárát arról, hogy induljon miniszterelnök-jelöltként

2021. március 26. 9:41
A Demokratikus Koalíció szerint a konkrét döntés április végén várható.

A Spirit FM Harcosok klubja műsorának Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció alelnöke volt a vendége. Molnár adott egy rövid helyzetjelentést a pártjának támogatottságáról, amellyel kapcsolatban elmondta, hogy 140-150 ezerrel nőtt a szavazótáboruk.

A balliberális politikus beszélt a közelgő ellenzéki előválasztásról is. Mint mondta, a jelöltek bejelentésére vonatkozó döntést nem kell elkapkodni, hiszen őszig még van idejük. Közölte, hogy április végén, május elején fogják megjelölni a képviselő- és miniszterelnök-jelölteket.

Molnár Csaba kijelentette, hogy: „A DK ügyvezető alelnökeként, a DK-s kampányok örökös és hagyományos vezetőjeként,

meg szeretném győzni Dobrev Klárát arról, hogy induljon miniszterelnök-jelöltként”.

Véleménye szerint ugyanis Dobrev Klára jó miniszterelnöke lenne Magyarországnak, abban pedig biztos, hogy képes lenne legyőzni Orbán Viktor. Megismételte azonban, hogy ez még nem döntés, konkrét határozat április végére várható.

Az egyéni jelöltekkel kapcsolatban a politikus kifejtette, hogy mindenhol be szeretnének szállni a versenybe, vagyis mind a 106 körzetben saját jelölttel indulnának.

 

Kép forrása: Máthé Zoltán / MTI

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt az átlátszó dumát képes valaki komolyan venni?

Csabicsacsi, a Gyurcsány-Dobrev páros hivatalos és hivatásos seggnyalója.

Az új dimenziót hoz vissza az országba, ha Dobrev elindul, de egyébként teljesen az egykori Politikai Bizottság-Vasasszakszervezet duó köszönt majd vissza ránk, a 80-as évekből, amikor Magyarország elindult a "reformok útján", a piacgazdaság felé, belépés a Nemzetközi Valutaalapba, Soros etássnak is engedélyezzük a magyarországi működést, egyszóval:
Lesz itt olyan "Magyarország a régió vezető állama" elnevezésű országkifosztás, amit egyszer már átéltünk, ám, ha a jó magyar nép, leszavazza Orbánt - mint tették a fővárosiak, sőt: a Fő-Városiak Tarlóst Karácsonyra cserélve - mindez nem rémálom lesz, hanem RÉMVALÓSÁG.
Nem lesz itt többé már "ellopják-stadion-Lölő", NER-lovagok, Orbán-korrupció, ilyenről egyetlen Soros-szervezet nem fog jelenteni...
No, akkor lesz ellopva megint, sokadszor az ország, a balosok, liberálisok által átjátszva idegen hatalom érdekei alá, csak az a gond, hogy:
ONNAN MÁR NEM LESZ VISSZATÉRÉS.
De persze mindig kettőn áll a vásár, ha Gyurcsány emberei visszajönnek, bármilyen álarcban, az a Fidesz és Orbán Viktor személyes felelőssége is lesz, no és legalább ilyen mértékben a patrióta-jobboldali médiáé.

Nem kell Dobrevet meggyőzni, porhintés ez Csabi csacsi.
Arról van szó, hogy jelen pillanatban nincs elég támogatottsága az asszonyságnak.
Ezt leplezendő nyilatkoztad ezt a hazugságot.

Ezt ugye, - tudjuk - rosszul tudod...

A nagy kérdés, hogy a 22-es biztos balliberális bukást ki fogja magára vállalni, kit fog maga alá temetni, ki jelentkezik a sírásó szerepére.

Így igaz. Tehát csak győzködjék!

A második dk-s képviselő halt meg koronavírusban. Pénz András 71 éves volt, jogosult lett volna az oltásra. Volt bátorsága a párt ellenében beadatni magának?

Biztos, hogy nem volt neki. Ha igaz lett volna, kórházban kötött volna ki.

Remélem, hogy van annyi esze a magyaroknak, hogy nem választják meg. A számok is ezt mutatják, hiába sopánkodik a videóiban a kormány ellen.

Így van így, ippeg így! :)

Körbe haknizza Dobrev az egész bagázst, aztán jön Csapd le Csacsit ezzel a dumával, hogy győzködnie kell, hogy ugyan már induljon el, vállalja el.
Amikor már 2 éve építgetik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés