Levizelték Gyurcsány Ferenc házát

2021. március 26. 22:29
Levizelte Gyurcsány Ferenc házát egy férfi, aki tárgyalni érkezett a DK elnökéhez – mindezt pedig az Informátor kamerája is rögzítette.

Egy férfi robogóval érkezett Gyurcsány Ferenc házához, leparkolt, könnyített magán, majd zakót húzott és becsöngetett a korábbi miniszterelnökhöz, miközben várakozott, levegőbe fújta az orra tartalmát – számol be az esetről az Informátor, az ominózus jelenetsor a 14. perctől kezdődik.

Kiderült, hogy az illető Tóth Tamás, aki korábban a K&H Bank és Lízingcégnél töltött be vezető szerepet.A pénzügyi cégnél pont ebben az időszakban robbant ki a Kulcsár Attila nevével elhíresült bróker botrány, amelyben végül mintegy 8 milliárdos vagyoni kár miatt ítélték el később a cég vezetőjét. Ebben az időben kellett máig tisztázatlan körülmények között távoznia Tóthnak is a cégtől. Tóth Tamás ezt követően befektetők bevonásával megalapította a Planet Lízing kft-t, ami első hallásra 2006-ban teljesen indokolatlan volt, hiszen akkoriban minden bank rendelkezett saját lízing céggel. Mivel 2008-ban a gazdasági válság nagy mértékben sújtotta az iparágat és 2010-ben a Fidesz került kormányzati pozícióba, Tóthnak új lehetőségek után kellett nézni.

A vállalkozónak ekkor irányult érdeklődése a sportélet felé és 2010 júniusától átvette a röplabda szövetség irányítását. A Magyar Röplabda Szövetség egy 2014-ben közzétett vizsgálata szerint 2011-ben már 18 milliós mínusszal zárt, de 2012-ben a veszteség már 54 millióra ugrott, így a teljes adósság elérte a 83 millió forintot.

Nyitókép: Hír TV

 

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A DobrevKlánban így írják alá a szerződéseket. Az illető úr kipróbálta,
hogy fog-e a tolla.

Az odaszarásra az SZFE-s azt mondja, legalább három szarásra van szükség.
Az egyet ezek úgysem értenék...

Folytassuk:
"Gy. Feri a telefonhoz fut és felhívja Tóth Tamást.
- B+, mi volt ez?"
- ...kellett, Feri. Nem kicsit, nagyon...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés