Narancsisztánban már a tanárok számítógépeit is figyelnék

2021. március 24. 13:32

Jobbik
MTI-OS
Észak-Koreába illő vérfagyasztó tervezet.

„A néppárti Jobbik a tanári szabadság megmaradt morzsái ellen indított újabb brutális támadásként értékeli azt az Észak-Koreába illő vérfagyasztó tervezetet, amely szerint a NERsevik hatalom a tanárok privát számítógépeibe is bele akar nézni a járvány alatt. A főként pedagógusok számára kiküldött, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete által »elcsípett« megállapodástervezet elvben a digitális oktatáshoz is szükséges, az intézmény által biztosított számítástechnikai eszközök ellenőrzéséhez akar hozzájárulást kicsikarni. Mivel a tanárok többsége semmilyen eszközt nem kapott, gyakorlatilag úgy oldja meg az oktatást ezekben a nehéz időkben, ahogy tudja.

A munkáltató tankerület az ellenőrzési jogát – rendkívül fondorlatos módon – a saját tulajdonú számítógépekre is kiterjesztené. Természetesen törvénytelenül. Ahelyett, hogy követnék – hogy mást ne mondjunk – a romániai példát, ahol az ottani pedagógusokat előre vették az oltási sorrendben, az egypárti túlhatalom kiépítésén gőzerővel ügyködő neobolsevik elvtársak az észak-koreai diktátort, Kim Dzsongunt másolják. Ahelyett, hogy Narancsisztán – saját maguk urizálására kényesen ügyelő, luxusgéppel a dubaji luxusba sűrűn repkedő – Döbrögijei kifizetnék a Kásler miniszter által megígért 100%-os táppénzt a koronavírus által megfertőzött, megalázóan alacsony béren foglalkoztatott tanároknak, most inkább elvennék azok kevéske meghagyott szabadságát is.

Ahelyett, hogy a magyar pedagógusokban nem a társadalom lámpásait tisztelő, hanem azokat a Klebelsberg Központ cselédjeivé degradáló oktatáspolitika a hazai digitális oktatás korántsem fényes mindennapi gyakorlatának csorbáit igyekezne kiköszörülni, még a járvány alatt is inkább a mindent látó Nagy Testvért kívánják játszani. A néppárti, keresztényszociális Jobbik számára elfogadhatatlan a tanárok és a magyar emberek privát szféráját súlyos mértékben sértő arrogancia. Mi azt valljuk, hogy – a gyarmati ültetvények kasznármentalitása helyett – jólétre és szabadságra van szüksége ennek az országnak.

(MTI-OS)

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szövetséges elvtársaitok rendszerében meg az írógépeket figyelték. Titkos Ügykezelésre (TÜK) kellett őket szállítani.

Hazudtok, mert nem igaz. Kacsa pártnak a kacsa híre!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés