Új olvasottsági rekord a Mandineren

2021. március 23. 8:05

Mandiner
Mandiner
Köszönjük olvasóinknak, maradjanak velünk!

A 2020-as, rekord olvasottságokat hozó évünk után 2021-ben is folytatódik a Mandiner növekedése. Az elmúlt napokban újabb rekordot döntöttünk: miután immár rendszeresen napi százezer körül alakul felhasználóink száma, március 19-én, pénteken 235 ezer felhasználó olvasott minket a Google Analytics adatai szerint – ez a Mandiner 12 éves történetének abszolút rekordja. 

Célunk továbbra is az, hogy minőségi hírportálként átfogó, gyors, pontos és tisztességes hírszolgáltatást nyújtsunk olvasóinknak; emellett közéleti fókusszal, de minden egyéb fontos témát is érintve riportokban, tudósításokban, interjúkban, elemzésekben kövessük és értelmezzük hazánk és a világ eseményeit; folytassuk a visszhangkamrák idején egyre fontosabb, széles körű szemlézéseinket is; valamint értékrendünket képviselve, de vitára és párbeszédre nyitottan vegyünk részt a minőségi hazai nyilvánosság alakításában.

Köszönjük olvasóinknak, hogy velünk tartottak – tartsanak velünk továbbra is!

A Mandiner szerkesztősége

Összesen 183 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gratu!

Ellenben a copyzáskor a latin karakter tiltással csináljatok már valamit. Nem lehet betenni pl egy verset. Írtam is e-mailt, kedves válasz jött, hogy megnézitek, azonban azóta is nézitek, sem válasz, sem változás a latin karakterek féle kicseszésben.
A színvonalat azért tényleg rontják a trollok.
Mondjuk az igaz, hogy nekünk, olvasóknak kell őket szorgalmasan gyomlálni!

Ez a rekord mindennél biztosabban jelzi a bulvárosodást.

Gratulálok a Mandínernek. A sikerük titka: az itt vázolt céljaik helyesek, s azokhoz következetesen tartják magukat.

Magam is liberális vagyok, abban az értelemben, amelyben Te is vallod magad. Nemzetben gondolkodó liberális. Említed az eurokommunizmust, biztosan olvastad Carillo erről szóló könyvét. Ott hagytam el őket, amikor bebizonyosodott számomra, hogy a liberalizmus egyik alapvetése , a beszéd és vélemény-nyilvánítási szabadság a mai, magukat liberálisnak vallóknál sérül a legnagyobb mértékben, még a nácikat is meghaladják ezen a téren.

A Mandinert színesítené, ha több interjút készítene az európai konzervatív filozófusokkal, írókkal, művészekkel, politikusokkal. Olyanokkal is, mint az Afd politikusa, aki szokatlan őszinteséggel, hitelességgel mutatta be pártja, s a CDU helyzetét. Ne legyenek tabu témák.

Szólaltassák meg az utca emberét is, köztük a kormányt bírálókat is, azokat, akik indulataikon túl, érdemi vitapartnerek. Zsidókat, cigányokat, németeket, horvátokat, ruszinokat, románokat, szlovákokat. A mérce a kulturált megszólalás, stílus, a tényekhez való ragaszkodás, mások tisztelete legyen.
A morálisan és szakmailag is vállalhatatlan ellenzéki politikusokat nem kell naponta az olvasó arcába tolni, ugyanis a konzervatív, szélesebb értelemben a normálisan gondolkodó emberek számára ismertek, s tudják, hogy 22-ben nem szabad rájuk szavazni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés