A katonák oltása teljesen indokolt lenne

2021. március 19. 15:55

Hadházy Ákos
Facebook
Ha a katonaságot Orbán nem csak éles lőszerrel járőrözve, megfélemlítésre használná a járványban.

„Ha a mellékelt dokumentum valódi (sajnos minden okom megvan ezt feltételezni), akkor a tanároknak és sok beteg, idős ember oltása előtt most a katonák tömeges oltása következik. Az erről szóló kommunikációs irányadás a parancsnokok részére egészen durvára sikeredett. Eszerint KIFELÉ a kormány kommunikációja az idősek oltására helyezi a hangsúlyt, ezért a HM sajtófőnöke »nem kívánja kiajánlani külsős sajtószerkesztőségnek«a tömeges oltásról szóló hírt. Azt is leírja, hogy »FONTOS TISZTÁZNI, HOGY A KATONÁK TÖMEGES OLTÁSÁT NEM TITKOLJUK EL, CSUPÁN NEM REKLÁMOZZUK«. Ezért nem tiltják meg, hogy az oltakozó katonák megosszák az oltás tényét, de amikor kiteszik, ne írják oda, hogy ők katonák és ne egyenruhás fotóval tegyék. Az oltásokkor CSAK A KOMMUNIKÁCIÓS TISZT FOTÓZHAT KÉSŐBBI KOMMUNIKÁCIÓ CÉLJÁBÓL.

A Honvédségre szüksége van az országnak és a járványban értelmesen is lehetne őket használni. A katonák oltása teljesen indokolt lenne, ha:

1) a katonaságot Orbán nem csak az információk elzárására és az utcán fölöslegesen, éles lőszerrel járőrözve megfélemlítésre használná a járványban;

2) a kínai vakcinával nem az időseket oltanák;

3) legalább a 40 év feletti tanárokat, postásokat, bolti eladókat már tömegesen oltották volna;

4) nem lenne ilyen kaotikus az oltások kivitelezése.

A TITKOLÓZÁST VISZONT SEMMI NEM INDOKOLHATJA.

Hogy valami pozitívumot is írjak: helyes, hogy nem parancsba adják az oltást, hanem belső kommunikációs paneleken dolgoznak az állomány meggyőzésére.

A dokumentum nagyon megbízható és általam leellenőrzött forrásból érkezett. Egy normális országban országgyűlési képviselőként pillanatok alatt meggyőződhetnék száz százalékosan a valódiságáról. Itthon viszont hetek múlva kapnék egy levelet Müllertől, hogy 45 nappal meghosszabbítja a határidőt, majd megint meghosszabbítaná és a végén azt írná, hogy nem válaszol, mert csak. Higgyék el, én örülnék a legjobban, ha ez a dokumentum álhír lenne, de sajnos ez szinte kizárt (a múltkori bírósági e-mail után pedig különösen életszerű is ez az anyag).”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Téged most küldött el a mentőszolgálat a picsába, Ákos! Remélem, hogy a hadsereg is megteszi.

Ezt a barmot...

Egy elszabadult Hadházy messze veszélyesebb, mint egy éles lőszerrel járőröző katona.
Veszélyhelyzetben a magyar katonaság megnyugtató.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés