Viszkető tenyér

2021. március 18. 9:10

Néző László
Magyar Nemzet
Nehéz kenyér Lengyel Lászlóknak, GKI-soknak lenni, elismerem.

„Tudják, van a baloldalnak immár 11 éve ez az égető, feszítő érzése, ettől mocorognak, fészkelődnek, néha sivalkodnak, mint a fába szorult féreg, viszket nekik itt is, ott is, nincs nyugodalmuk. Mert hát valamit mégis csinálni kellene, vagy ha nem lehet, hát mondani. A politikusoknak még könnyű, ők aztán azt mondanak, amit akarnak, miniszterelnök-jelölti verseny helyett már Háry János nagyotmondó olimpiát rendeznek. Ha kiderül, hogy hazudnak, legfeljebb letagadják.

Amikor a baloldal a nyitást szorgalmazta, akkor nem a nyitást szorgalmazta, s hasonló sületlenségek. De hát ott vannak a politológusok, a szakértők, akiknek mégis illene valami világmagyarázatot adni, olyat, ami nem bukik meg legalább addig, amíg a szó el nem hagyja a szájat vagy a nyomdagépet. Nehéz kenyér Lengyel Lászlóknak, GKI-soknak lenni, elismerem.

Itt van például ez a Political Capital-os emberke, ez a Krekó Péter nevű… micsoda is?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Krekó Péter egy fizetett ellenség. Valamivel gátlástalanabb, mint a többi. Ő az igazi kormány ellenes propagandista, aki válogatott angolszász orgánumokban megjelentetett rágalmazásban utazik. Neki, személyesen, nyilván az MSZP-SZDSZ kormányok voltak jók.

Nem a bíróság fogja megmondani, hogyan értelmezzük Krekó elhíresült mondását. Az ellenzéknek alapvető érdeke a kormány sikertelensége és minden bírósági csűrés-csavarás ellenére, Krekó most elszólta magát.

Az Orbán által állítólag kézivezérelt bíróság ítélete nem szól másról, mint arról, hogy ők hogyan értelmezik az elhangzottakat. Csak ennyi, nem több.

Tehát szerinted sem kellett volna tavaly nyáron megbízni az Európai Bizottságban, hogy ők majd beszerzik neves, jól felkészült cégektől a vakcinát? Hát igen, hiba volt, de ha valaki akkor ezt mondta volna, akkor te az EB-t védted volna.

Természetesen hazudsz, de mit lehet várni a fajtádtól. Nem olyan bonyolult. Bár így tudnék németül.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés