Orbán a világ leggyávább bátor embere

2021. március 10. 12:05

Vásárhelyi Mária
Facebook
Gyávasága leglátványosabban akkor nyilvánult meg, amikor 2006. október 23-án, elmondta lázító beszédét.

„Talán az a legszomorúbb az egészben, hogy ez a gyáva ember több mint három évtizeden keresztül el tudta hitetni egy országgal, hogy ő bátor. Sőt a legbátrabb! Cipollaként kápráztatta el közönségét mindenféle hősies látszatokkal, miközben minden konfliktusban a gyávaságáról tett tanúbizonyságot. (...)      

Gyávasága leglátványosabban akkor nyilvánult meg, amikor 2006. október 23-án, miután a főváros egyik legkritikusabb pontján elmondta lázító beszédét, lelépett a pulpitusról, beugrott a járó motorral rá várakozó páncélautóba és elszáguldott a helyszínről, magára hagyva felhevült híveit. Ezt követően került sor a »békés« kődobálók, kukagyújtogatók és kirakatbetörők és a tapasztalatlan rendőrség közötti összeütközésre. Így amikor a legnagyobb szükségük lett volna híveinek vezetőjükre, neki már csak hűlt helye maradt ott.              

A menekültek, a hajléktalanok és a Soros György elleni gyűlöletkampány is Orbán gyávaságát bizonyítják. Mindig olyan ellenségeket talál magának, akiknek nincs lehetőségük és nincsenek eszközeik arra, hogy megvédjék magukat a propagandagépezet által rájuk zúdított indulatokkal szemben. Csak a gyáva ember táncoltatja az izmait a leggyengébbeken vagy a védekezni nem tudókon.              

A koronavírus járvány által előidézett válság pedig a reflektor fényének élességével világít rá a miniszterelnök gyáva jellemére. Az elmúlt egy évben jól láthattuk, ahogyan minden felelősséget megpróbál másokra hárítani. Először néhány szerencsétlen iráni diákkal próbálkozott. Aztán a szakértőkre, az egészségügyben dolgozókra, az ellenzékre, »Brüsszelre«, a médiára vagy éppen a lakosságra próbálta hárítani a döntésekért viselt felelősséget, miközben mindenki pontosan tudja, hogy ebben az országban nincs olyan fontos döntés, amelyet ne a miniszterelnök hozna meg. Az emberi gyávaság egyik fokmérője, hogy ki, mennyire vállalja tetteinek és döntéseinek következményeit.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nő láthatóan ezekből a szar írásokból él. Mint a papa, aki a Szabad Népbe írt szemét, szar írásokból élt.

Nem kéne olvasni. Nem vagyunk jók bojkottálásban.

Ez a liba (elnézést a szép, fehér, hosszú-nyakú, hasznos libáktól) egy hete még azzal lázított zokogva, h. a szemét keleti oltásokkal a magyaroknak nem lesz EU-s oltási bizonyítványa és ez a kormány bűne. Szerintem valahonnan ömlik a pénz a válogatott aljasságokra.

Minden gátlásukat elvesztették.

V. Mária mikor jelenti be, hogy ő a legalkalmasabb miniszterelnök-jelölt? Ekkora erőfeszítéseket senki nem fektet be koncepciós politikai hazudozások előállításába ok és cél nélkül. Mikor lép a színpadra egy újabb bohóc, még egy kommunista famíliából?

Egyébként ha a papám a közismert Vásárhelyi Miklóska Miklós lenne nem szállnék bele a forradalom csinálásba egy olyan helyzetben, mikor az ország mélységesen megoszlott, a világ dolgaiban tájékozódásra képes, az elmúlt 45 plusz 30 év magyar történelméből következtetéseket és tanulságokat, közemberként saját elemi érdeket levonni és felmérni képesekre és azokra, akik bemondta az RTL, ott van a Fészen és a Guglin és különben is megírta a Szabad Nép hívők.

Élnek a vélemény buborékukban és azt hiszik, mikor itt, a mandin elmondják őket mindennek, az NEM számít, pedig de. A fél ország Fidesz szavazó, vszg. NEM véletlenül.

Okádék féreg kommunista. Miért nem döglik már meg ez a rohadék szar?

Kar, mert latnad, hogyan hazudik.
A 2006 oktober 23-ai bekes megemlekezoket kodobaloknak, kukagyujtogatoknak, kirakatbetoroknek nevezni, a legnagyobb galadsag, amit ember elkovethet.
Lehet, hogy V.M. nem is ember?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés