Hidvéghi: Magyarországon ezen a héten is megszűnt a sajtószabadság

2021. március 10. 21:50
A képviselő szerint a baloldal bármely tagállamot képes a legnevetségesebb hazugságokkal megtámadni, ha ott jobboldali kormányzás van.

„Magyarországon ezen a héten is megszűnt a sajtószabadság. Persze nem ténylegesen, csak az Európai Parlament baloldali többsége szerint. A baloldal ugyanis bármely tagállamot képes a legnevetségesebb hazugságokkal megtámadni, ha ott jobboldali kormányzás van. Magyarországra most épp a Klubrádió saját bénázását próbálják ráhúzni. Pedig inkább csak el kellene fogadniuk, hogy a hagyományos kereszténydemokrata gondolatoknak is van létjogosultsága. Ha ez nem történik meg, akkor a baloldal előbb-utóbb kettészakítja Európát” – írta ma Hidvéghi Balázs a Facebookon, miután az Európai Parlament ülésén a liberális képviselők újra eltemették a magyar sajtószabadságot. 

Hidvéghi Balázs a vitában kijelentette: Magyarország, Lengyelország és Szlovénia ellen azért indult hazug, ideológiai alapú támadás, mert ezekben az országokban karakteres jobboldali kormányok vannak. Olyan kormányok, amelyek nem félnek kiállni az értékeik mellett. A Klubrádió újból felhozott ügyét is „mondvacsinált hisztériakeltésnek” nevezte, ugyanis – mint emlékeztetett – a rádióra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint bármely más rádióra Magyarországon.

Véleménye szerint aggodalomra inkább Niedermüller Péter volt szocialista EP-képviselő, jelenlegi kerületi polgármester lépései adnak okot, aki azért akarja ellehetetleníteni Európa egyetlen zsidó közösségi televíziója, a Heti TV működését, mert az nem hajlandó az ő politikai céljaihoz asszisztálni. „Az EP baloldali frakcióitól ez ügyben nem hallottunk tiltakozó hangokat” – tette hozzá.

Fotó: Hidvéghi Balázs, Facebook

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos, ez a Hidvégi-riposzt egy gyenge védekezés, ahelyett, hogy kinyitná a "sajtószabad" nyugató lapokat és támadna.
Ez neki eszébe nem jutna.
Mondja már meg valaki Hidvéginek, a védekezés= vereség.
Ha nem támadsz - ráadásul részünkről teljes joggal! - beletaposnak a fűbe...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés