Fekete-Győr rálicitál az Apró klánra

2021. március 9. 11:01

Békés Bence
Magyar Nemzet
A Momentum elnökének környezetében egyre többen furcsállják, miért nyilatkozik úgy, mintha a Rákosi-Gerő-Farkas-trojka adna tanácsokat számára.

„Fel kell kötnie Fekete-Győrnek a gatyáját, mert riválisa többgenerációs know-how-t örökölt, és demokratikus környezetre fazonírozva magasan vezeti az élmezőnyt. Mivel önvallomása szerint egy rendes, jobboldali-konzervatív családból származik, így jelentős hátránnyal indul Dobrev Klárával szemben a bolsevik típusú, agresszív, fenyegetőző propagandaversenyben. Mondjuk a Momentum elnökének beszámolójából kimaradt a nagypapa, aki tagja volt a kommunista pártnak és megyei tanácsi vezető is volt, de fátylat rá, fogadjuk el a család jobboldaliságáról szóló meséjét. Így jogos kérdés, hogy ezzel az identitással miért indult el egyáltalán a bolsevik erőszakosság útján, de erre ne mi keressük a választ, tegye meg ő, ha van lelkiismerete.

Mi annyit megtehetünk az ügyben, hogy nemcsak mindig szidalmazzuk a Momentum elnökét, hanem időnként próbáljuk megérteni szegényt. Már csak azért is szüksége lehet a mi jóindulatunkra, mert a környezetében egyre többen furcsállják, hogy miért nyilatkozik úgy, mintha a Rákosi Mátyás, Gerő Ernő, Farkas Mihály alkotta trojka adna tanácsokat számára. Pedig nyomós oka van a bolsevik típusú fenyegetőzésnek, hiszen a Dobrev–Gyurcsány kettős által vezetett volt munkásőrök jól szervezett hálózatát kell túlkiabálnia ahhoz, hogy a politikai színpadon megmaradjon. Az ellenzéki oldal gusztustalansági versenye nagyon fárasztó és idegtépő dolog, ráadásul megnyerhetetlen a DK vezérkarával szemben. Csak második helyezett lehet valaki; de ha holtverseny, akkor a dobogó pici felületén összekapaszkodhat Jakab Péter, Fekete-Győr, továbbá Szabó Tímea, aki úgy képes gyűlölködni és demagóg marhaságokat rikácsolni, hogy ebből a pártjának egyetlen peták szavazat sem csurran-csöppen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés