Én a feladatokat egyenlően megosztó csapatmunkában hiszek

2021. március 8. 17:12

Fekete-Győr András
Facebook
És most arra kérem nőnap alkalmából a férfitársaimat, hogy ők is gondolják végig, hogyan tudnának valódi csapattársként osztozni a feladatokon.

„Én a feladatokat egyenlően megosztó csapatmunkában hiszek, és nem abban, hogy van női házi- vagy ház körüli munka, és van férfi házi- vagy ház körüli munka. És most arra kérem nőnap alkalmából a férfitársaimat, hogy ők is gondolják végig, hogyan tudnának valódi csapattársként osztozni ezeken a feladatokon. És nagyon fontos, hogy ugyan ezeket a gondolatokat most nőnap alkalmából írom, de ne csak nőnapon, hanem az év minden napján így álljunk hozzá a dolgokhoz.

Azt ugyanis nehéz vitatni, hogy sajnos még mindig sokkal több teher és feladat hárul a nőkre a háztartásokban, gyereknevelésben, mint ránk, férfiakra – pedig biztos vagyok benne, hogy mi, férfiak tudunk ennél jobban és többet tenni.

Ráadásul egy ilyen évben, amikor még többet vagyunk otthon, még több a teendő, ez különösen fontos. Nem beszélve arról, hogy a koronavírus miatt extra terhelést kapó szektorokban is sokkal magasabb a nők aránya: elég, ha csak a szakápolókat vagy a pedagógusokat nézzük, ahol a nők aránya 80% felett van. Szóval férfiak, gyerünk, tegyünk többet, legyünk valódi csapattársak, és ne csak az év egyetlen, hanem az év minden napján!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az Anna csinálja a listát, a Katka a vádiratokat, a Berg a koncepciót, a Fegyőr meg bekíséri a Momentumnak nem tetsző embereket a börtönbe és őrzi őket, amíg meg nem halnak.
De az is lehet, hogy a Berg viszi le teherautón az embereket a Hortobágyra, vagy Recskre.

"Én a feladatokat egyenlően megosztó csapatmunkában hiszek, és nem abban, hogy van női házi- vagy ház körüli munka, és van férfi házi- vagy ház körüli munka."

Én másban hiszek.

Egyébként sem vagy a "férfitársam", te csak egy kis törtető mikropénisz vagy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés