Gyurcsány hazug világa

2021. március 7. 19:36
Kis Ferenc
Magyar Nemzet
Hazudni sokféleképpen lehet. A volt miniszterelnök a legnagyobb hazai szakértője a témának.

„Mottó: »…én vezető akartam lenni, azt akartam, hogy a világ kicsikét olyan legyen, mint amilyen én vagyok. Azt gondoltam, hogy belőlem nagyon jó politikus lesz, azt gondoltam, hogy egyszer miniszterelnök leszek…« (Népszabadság, 1996. szeptember 21.)

Hazudni sokféleképpen lehet. A volt miniszterelnök a legnagyobb hazai szakértője a témának, szemrebbenés nélkül, mint a vízfolyás. Azt is tudja, hogy a féligazság vagy az igazság bizonyos részleteinek elfedése is hazugság. Most éppen ezt a módszert gyakorolta Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán elhelyezett videóban, ahol egyenesen hazaárulással vádolta a kormányt, amiért nem élt az uniós beszerzésből Magyarországnak járó Moderna-vakcina lehívásának lehetőségével. A baloldal vezére szerint a kormány hibájából a dánok, a franciák és a németek vitték el hazánk elől a vakcinákat.

A Waterloo-t is emlegető Gyurcsány uszító posztja – nem meglepő módon – ezúttal sem állja ki az igazság próbáját, de nyilván nem is ez volt a célja. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter már szombaton világosan elmagyarázta a közösségi oldalán, hogy miért lett volna teljesen felesleges lehívni a Moderna-vakcinákat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés