Gulyás Gergely: Húsvét után már egy élhető helyzet fog előállni

2021. március 7. 22:15
„Magyarország májusig az orosz és a kínai vakcináknak köszönhetően 3,5 millió emberrel többet tud beoltani, mint amennyit ezek nélkül a vakcinák nélkül” – mondta a Bayer-showban a miniszter.

A Hír TV-n futó Bayer-show második felében Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter volt Bayer Zsolt vendége.

Szerintem a jelenlegi helyzet több lehetőséget tartogat magában, mint a korábbi” – jegyezte meg a politikus a Fidesz Európai Néppárt parlamenti frakciójából való kilépése kapcsán.

A frakció elhagyása egyelőre jogilag nem jelenti a párt elhagyását” – tette hozzá Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter. 

Európa elindult egy rossz irányba szerintem és azért az Európai Néppárt fő irányát nyilván az határozza meg, hogy Nyugat-Európában a politika milyen fordulatot vett. A nyugat-európai politikai fordulatot úgy lehet szerintem leírni, hogy a balliberális erők jelentik azt az igazodási pontot, amihez képest a jobboldal is meg akarja határozni saját magát és nem ezzel szemben akarja meghatározni magát (…), hanem koalíciót, együttműködést keresnek velük” – mondta Gulyás.

Azt szeretnénk, hogyha valóban az ország két hétre – amennyire lehet – bezárna, de a munka folytatódna. Ennek része az is, hogy a kormány azt is elrendelte az államigazgatásban és erre kérte egyébként a munkáltatókat is, hogy ahol az otthoni munkavégzés kellően hatékony, ott ezt is tegyék lehetővé, de azt szeretnénk, hogyha az ország valóban, két hétig úgy lenne bezárva, hogy a munka az folyamatos lenne” – hangsúlyozta Gulyás Gergely a minap bejelentett korlátozások kapcsán.

Magyarország májusig az orosz és a kínai vakcináknak köszönhetően 3,5 millió emberrel többet tud beoltani, mint amennyit ezek nélkül a vakcinák nélkül” – hívta fel a figyelmet a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Ezen a hétvégén és hétfőn, kedden, összesen több mint 400 ezer embert fogunk beoltani, ami azt jelenti, hogy 1,2 millió felett lesz szerdára a beoltott emberek száma, ami Európán belül rendkívül magas adat” – tette hozzá Gulyás Gergely.

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És minezt egyeztetik a világ összes országával, akik szintén berzárnak majd mindenkit. Poénból. Mert amúgy unalmas lenne. Annyirahülyékvagytok.

A Próféta szólna belőled. De én beütöttem a " covid Hungary " keresőkombinációt és egy erősen emelkedő görbét láttam, az egy hetes átlag mond valamit.

Nem tudom, de mi köze ennek Magyarországhoz? Ha esetlef így is lesz, akkor az egész nyugati világban így lesz.

Ezzel a szöveggel küldtek ide? Ezért felesleges volt újraregisztálni. Hopika a kukába.
X

Pósalaki bácsi x-elt is? :) Szerintem az hatékonyabb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés