Az Ezüst Medve-díjas Kizlinger Lilla interjúja

2021. március 7. 13:19

Janisch Attila
Facebook
Az aktuálpolitika mocskos szavakkal, gátlástalanul támadt rá a húsz éves lányra.

„Megjelent az Index oldalán Kizlinger Lilla, tehetséges, filmrendező szakos tanítványunk élete első interjúja, miután közismertté vált, hogy Fliegauf Bence Rengeteg – mindenhol látlak című új filmjében nyújtott filmszínészi teljesítményét Ezüst Medve díjjal ismerte el a filmfesztiválok között az egyik legnagyobb reputációjúnak számító Berlinále nemzetközi zsűrije. Szerény, okos, aktuálpolitikától mentes mondatok (és korrekt, objektív kérdések) Lilla interjújában. De hiába.

Az a rémes, humanoid közeg, amelyet már vakká és vaddá tett az aktuálpolitika, mocskos szavakkal, gátlástalanul támadt rá arra a húsz éves lányra, akiről egy perccel korábban még semmit sem tudott. Riasztó, hogy mennyire nem értik egyesek, hogy azzal, hogy mindent beletaposnak az altuálpolitika pillanatnyi mocsarába, egyre mélyebbre sűllyed az egész ország abba a morális és tudati sötétségbe, amely egyre sűrűbb és áthatolhatatlanabb feketeséggel borul fölénk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a röfögés Ezüsthátú Orángután díjra érdemes. Ti csináljátok a politikát az SZFE-n. Viseljétek a következményét, ne picsogjatok, mint valami selejt buzi.

Ezt érte el az ellenzéki pártok és médiáik! Éveken át dolgozott a hergelésen, gyűlöletkeltésen.

A zsűri összetétele is megérne egy misét...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés