V. Naszályi Márta szerint a rászorulókat elég naponta egyszer látogatni

2021. március 5. 21:31
És akkor is csak este hat óra után, vagy hétvégén.

„Rekordszámú fertőzött és rohamosan növekvő halálozás. Aki teheti, maradjon otthon! Tartsuk be a biztonsági szabályokat!”írta közösségi oldalán a polgármester.

Bejegyzése alatti kommentekben írták, hogy az ingyenes parkolásnak köszönhetően könnyebb a bevásárlás a rászorulóknak, erre V. Naszályi Márta is reagált.

Teljesen őszintén nem értem, hogy aki segíteni akar, az miért nem tud este 6 után jönni vagy hétvégén, amikor nem kell fizetni”

– írta. Mikor felhívták figyelmét arra, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet, a polgármester azt mondta: „Napi egyszeri látogatás miért nem elég?”

A polgármesternek nem ez az első megkérdőjelezhető megnyilvánulása a közösségi médiában, a közelmúltban például azt tanácsolta a kommentelőknek, hogy akinek nincs pénze, adja el az autóját.

Nyitókép: Facebook

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha jól értem Naszályit, a kerületben lakóknak, dolgozóknak, vásárlóknak az a szerepük, hogy minél több bevétele legyen az önkormányzatnak, amúgy csak a baj van velük. (vicces, hogy a wiki oldala szerint egy földre szállt angyal, az önzetlenség és irgalmasság földi képviselője)
Ez is egy álláspont, szabad emberként joga van hozzá. Csak az ott lakókat nem értem, hogy tudtak egy ilyen, nem polgármesternek való emberre szavazni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés