Tombol a harmadik hullám, hatezer fölött a fertőzöttek száma

2021. március 5. 9:09
Meghalt 143 beteg.

Újabb 6369 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu pénteken. A kormányzati portálon azt írták: 452 547-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 15 619-re emelkedett, a gyógyultak száma 331 557. Az aktív fertőzöttek száma 105 371-re nőtt. Kórházban 6867 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 677-en vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 45 164-en vannak, a mintavételek száma 3 781 181-re nőtt.

(MTI)

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az EU-ban Magyarországon oltották le százalékos arányban a legtöbb embert, 1-2. helyen állunk.
Ettől többet egy kormány nem tehet, csak, mert ez vírus és nem áramszedő.

50 év múlva, 2071-ben a történelemkönyvekben ez áll:
1/a: Miközben Magyarország soha nem látott globális pénzuralmi-spekuláns nyomás alatt állt...
1/b: A rendkívül sikeres kormány, a 3-szor kétharmad arányban megválasztott hatalom engedte, hogy a legnagyobb nyilvánosság előtt anyázzák az ország miniszterelnökét, lopós tolvajként gyalázták legenyhébb jelzőkkel, ez a hallgatás a lakosságot arra ösztönözte, hogy
2. az államcsőd felszámolása, a legmagasabb energiaárak lefaragása Európa-i legalacsonyabbra, a szegény gyerekek milliós tömegének ingyenes étkeztetése, az állami vagyon megduplázása, a közösségi közlekedés, az egészségügy, az infrastruktúra zökkenőmentesen biztonságos állami üzemeltetése, a magyarok példátlan méretű gyarapodása/átlagbérek duplára növekedése
3. egy szóra sem érdemes, automatikusan egyszerű feladat, amelyeket bárki, akár az utcáról hatalmat kapó kutya pártiak, 1%-os támogatottságú szabadságvédők és az "ellenzékként" leírt vegyes csapat is játszva megold.
4. Látható, 2022-ben minden készen állt az utóbbi 100 év második legsikeserebb magyar kormányának - az 1921-es Bethlen után - megbuktatásához.
5. A hiszterizált, és a médiamocsok gerjesztette tömegpszichózisban a 6 párti ellenzék Cukros bácsiainak, Cukros nénijeinek nem is kellett mást tenniük, mint megígérni:
- visszaveszik a lopott pénzt /teljes, 100%-os demagógia),
- szabaddá teszik az országot /200%-os demagógia/, kollaboránsként, komprádorként effektíve lehetetlen.

Így kezdődött Magyarország felbomlásának, megszűnésének szomorú története.

OberEnnsinnen 2021. március 5. 10:18 + ez:
Ma, ötven évvel 2022 után Magyarország nem létezik, lakossága megszűnt, aki tehette pár kolóniát hoztak létre, elsősorban Dél-Amerika, de még Szibéria területén, ill. Skóciában.
A 2022-es választási átverést - amely a nemzetük felszámolását jelentette - levezénylő hat párt: DK, Jobbik, Momentum, MSZP, Párbeszéd, LMP, Cukros bácsijai és Cukros nénijei nevet változtattak, őket, családjukat, leszármazottjaikat feltalálni nem lehet.
Budapest hatalmas légikikötője - az egykor volt Liszt Ferenc Repülőtér - ma már kettő országgal tart csupán kapcsolatot, a Rijád-Budapest és a Tel Aviv-Budapest járatokon kívül másféle forgalom nincs.
Viszont ez a kettő járat a régi budapesti 6-os villamost idézi folyamatos fel- és leszállásaival. A két járat utasai egymástól elválasztva landolnak, majd sietősen a lakóparkjaik felé indulnak.
A repülőtér előtt annyira van idejük, hogy szemöldök-hunyorítással kapcsolódjanak egymáshoz:
Mi jól vagyunk, látom, ti is.

Már most első kb. (Dániával holtversenyben). Az előnyünk az EU-átlaghoz képest egyre csak nő.

Nem tudom, miről megy a vita (x-elve van ez a futóbolond).

A valóság ettől ocsmányabb - lehet...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés