Nyilvános akasztást is ígérsz majd, Fegyőr?

2021. március 5. 7:12

Rákay Philip
Facebook
Nem szaladtál túlságosan előre, Lenin-srác?

„Az odáig rendben van, hogy a nyugati tartótisztek kiadták az ukázt, hogy Orbán ellen össze kell állnotok, mint a Hitler-szalonna, meg azt is megígérték, hogy jön majd az amerikai segítség is, s emiatt már most úgy érzed magad, mint két gyúrás után a vézna srác, aki rögtön nekimenne a fél világnak, de mély levegő, nyugalom, lassíts még egy kicsit!

Ne feledd: a politikai arcod egyelőre jóval szélesebb, mint a vállad! S pont ettől lesz ez az egész mélységesen szánalmas. A hatalom fuvallata szinte meg sem legyinthetett még, máris zsigeri gyűlölettől lángolva fenyegetsz mindenkit, aki a másik oldalon áll. És hivatalosan még nincs is kampány. Mondd Fegyőr, mire készültök még?

Két napja a 444-nek – Soros kitartottjainak – nyilatkoztál, nagy műgonddal összeválogatott marhaságokat. Tételesen is érdemes volna egyszer kielemezni azt a – szerinted legalábbis – kormányprogramnak beillő ötletparádét, amit komoly átéléssel előadtál. A Magyarország-részvénytől a négynapos munkahéten át az ügynökaktákig volt ott minden, számolatlanul.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezért felesleges volt újraregisztrálni.
X.

Ha már a nemzeti oldal ezt a lehetőséget kihagyta, a kommunisták legalább bepótolják.

Így Párizs lesz a rendező. Annyira rossz üzlet NEM lehet. Ez a "lopás" vád arra, h. mostanában NEM mindent külföldi cég épít, egyszerűen hajmeresztő. Igen, aki épít, keres rajta, miért, önköltségen kéne? Ez valami teljesen abnormális dolog.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés