Niedermüller Péter, a provokátor

2021. március 5. 15:22

Nagy Ervin
Magyar Hírlap
Lőni kezdett mindenre és mindenkire.

„Először a taxisokat nevezte drogfutároknak, nem sokkal később harcot indított a bulinegyed ellen, amihez végtelen cinizmussal a kormány segítségét kérte. Nem tudni, hogy kivel van baja a polgármesternek.

Politikai szélvihar tarolja le Erzsébetvárost. Zsidó tévé, cigányzenekar, gyermekkórus, taxisok és vendéglátósok – senki sincs biztonságban! S mindez azért, mert a polgármesternek fontosabb az országos politika, mint a lakosok sorsa.

Niedermüller Péter borzalmasan megosztó személy. Politikai buldózer, aki hatékonyan rombol, de ügyetlenül építkezik. Kijár neki a taps, hisz ellenzéki tevékenysége tagadhatatlan politikai haszonnal jár, nem véletlenül vitte egészen az alelnökségig a Demokratikus Koa­lícióban. Olyan örök ellenzéki típus, akire akkor van szükség, ha bomlasztani kell. De mi történik, ha a hatalom pici morzsájához jut? Ha polgármester lesz Budapest egyik kerületében?

Niedermüller már székfoglalójában arról beszélt, hogy átláthatóvá teszi az önkormányzat gazdálkodását, és minden létező döntést átvilágítanak, amit az azt megelőző kilenc évben a fideszes vezetés meghozott. Szerződést is kötöttek a Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodával. Igen, azzal a Czeglédy Csabával, s igen, a korrupció felszámolása és az átlátható gazdálkodás érdekében. Ízleljük a szavak mögötti jelentéstartalmat! Provokatív döntés, annyi biztos!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés