Niedermüller Péter, a provokátor

2021. március 4. 15:45

Nagy Ervin
Magyar Hírlap
Lőni kezdett mindenre és mindenkire. Először a taxisokat nevezte drogfutároknak, nem sokkal később harcot indított a bulinegyed ellen, amihez végtelen cinizmussal a kormány segítségét kérte. Nem tudni, hogy kivel van baja a polgármesternek.

„Politikai szélvihar tarolja le Erzsébetvárost. Zsidó tévé, cigányzenekar, gyermekkórus, taxisok és vendéglátósok – senki sincs biztonságban! S mindez azért, mert a polgármesternek fontosabb az országos politika, mint a lakosok sorsa.

Niedermüller Péter borzalmasan megosztó személy. Politikai buldózer, aki hatékonyan rombol, de ügyetlenül építkezik. Kijár neki a taps, hisz ellenzéki tevékenysége tagadhatatlan politikai haszonnal jár, nem véletlenül vitte egészen az alelnökségig a Demokratikus Koa­lícióban.

Niedermüller már székfoglalójában arról beszélt, hogy átláthatóvá teszi az önkormányzat gazdálkodását, és minden létező döntést átvilágítanak, amit az azt megelőző kilenc évben a fideszes vezetés meghozott. Szerződést is kötöttek a Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodával. Igen, azzal a Czeglédy Csabával, s igen, a korrupció felszámolása és az átlátható gazdálkodás érdekében. Ízleljük a szavak mögötti jelentéstartalmat! Provokatív döntés, annyi biztos!

Fontosabb, hogy kiálljon az LMBTQI-jogok mellett, mint az, hogy megválaszolja miként lett mínuszos Erzsébetváros költségvetése azután, hogy 2019-ben tízmilliárd plusszal vették át a fideszes városvezetéstől. Megint csak az országos politika a helyi érdekekkel szemben. Ellenzéki provokáció, hangulatkeltés a kormány ellen.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi történik egy olyan kerülettel, ahol a polgármester számára fontosabb az országos politika, mint a saját választóinak érdeke, akkor olvass bele Erzsébetváros közelmúltjának krónikájába!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ingyenes parkolás idején megbüntettek egy zöld rendszámú autót, aki a töltőnél állt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés