Ne játsszál a füstgránátoddal Bencus!

2021. március 4. 8:38

Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
Tulajdonképpen csak gesztust akart tenni a Jobbik a Momentumnak ezzel a füstgránátos performansszal.

„Bonyolult logikai sor ez. Ha van egy füstgránátod és feszültségoldásból elkezdesz játszani vele, akkor, ha véletlenül »beindul«, tanácsos kidobni az ablakon. Mert különben bent lesz füst. És nem szeretnénk, ha bent füst lenne. Csak ennyi kérésünk lenne. Azt nem kérdezzük meg, hogy minek visz magával a Jobbik »szakértője« füstgránátot a képviselői irodaházba? A legújabb verzió szerint egyébként »találta« a Jobbik irodájában, akik persze nem tudják, hogyan került oda. Azt sem, hogy miért játszik vele. Csak azt kérjük, rendes kézigránátot már ne vegyen neki az anyukája és ne is találjon.

Tulajdonképpen csak gesztust akart tenni a Jobbik a Momentumnak ezzel a füstgránátos performansszal. Ezzel lehet bizonyítani, hogy a füstgránáttal játszadozó Fegyőr kezében is véletlenül indult meg a gránát és csak azért dobta el, mert megijedt. És a Fegyőr még csak nem is szakértő, csak egy egyszerű politikus.

Gyurcsány Ferenc most biztos büszke a legújabb szövetségesére. A bátor jobbikosokra, akik halált megvető bátorsággal becsempésztek egy pirotechnikai eszközt egy kiemelten őrzött objektumba. Aztán ezután meg rinyálni fognak az ellenzéki képviselők, ha megmotozzák őket a parlament bejáratánál. Habár Bencust most biztos lefokozzák, mert örömében, hogy sikerült az akció, elkezdett játszani a füstgránáttal. Reméljük nem pisilt be ijedtében. Örüljünk, hogy nem Gréczy Zsolt volt a hős, mert ő mivel kezdett volna el játszani örömében, illetve örömére, azt nem akarja senki még egyszer elképzelni.

De vajon mi volt az elképzelés? Ha egy kicsit óvatosabban játszottak volna a jobbikosok, akkor most lenne egy akciókész füstgránátjuk bent a képviselői irodaházban. Vajon mit akartak kezdeni vele? Mert ezek annyira hülyék, hogy biztos valami fontos forradalmi eseményt akartak füstbe burkolni. Talán Gyurcsány Ferenc a Jobbik elnöke akart a füst leple alatt elszaladni a Szent Korona másolatával? Jakab Péter a DK rendezvényszervezője akart elszívni egy staubot a férfi mosdóban?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab választási programjának címe: Füstbe ment terv

"Gyurcsány Ferenc, a Jobbik elnöke" ez jó :D

Az ellenzék füstjelekkel kommunikál.

Jó, én értem, hogy ellenzéki vagy meg minden, de azért az egy föltehető kérdés, hogy mit akartak a fiúk a füstgránáttal odabent. Mert ugye a "véletlen elsülés" lehetőségi feltétele, hogy ott legyen, és egy jobbikos szakértő a kezébe vegye.

Bármit is akartak kezdeni vele:
Füstbe ment terv

Én értelek, de a ziccer az ziccer. Ezek a füstgránátos fickók tényleg hatalmat akarnak. Normál újságírói ténykedés rámutatni, hogy van itt némi kognitív disszonancia.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés