A szigorítások üzenete

2021. március 4. 17:54

Jobbik Magyarországért Mozgalom
MTI-OS
Abba kell hagyni a lopást, és itt az ideje kormányozni!

„A nyitás szempontjából döntő fontosságú, hogy mit szeretnének az emberek« – mondta Gulyás Gergely a teljes lezárások bejelentésének napján. Aki valamilyen oknál fogva csak most csöppenne bele az orbáni valóságba, valószínűleg nem hinne a fülének: a nyitásról hadoválnak, miközben épp zárnak? Az emberek majd eldöntik, miközben pont az ő életük további korlátozása van napirenden?

A legújabb szigorú korlátozások bevezetése igazolja, hogy csak egy a fix: a kormányzati szemfényvesztés. Mert az Orbán-kormány eddigi válságkezelése totális kudarc.

Ha a kormányt nem a keleti szajréval való üzletelgetés érdekelné, hanem a valódi járványkezelés, akkor ingyenesen és széleskörűen tesztelne, és nem verné szét az egészségügyi ellátást új törvényekkel a járvány kellős közepén. Persze a Maldív-szigetekről nézve mindjárt nem tűnik olyan problémásnak a helyzet, a lényeg, hogy ne derüljön ki, kik adják egymásnak a kilincset a NER luxus nyaralóhelyén, és kik pakolgatnak a hatszázezres luxusbőröndökbe Ferihegyen.

A néppárti Jobbik továbbra is felelősségteljes járványkezelést követel, a mostani szigorítások csak még indokoltabbá teszik korábbi követeléseinket: Orbánék hagyjanak fel a folyamatos és gátlástalan közpénzlopással, és segítsék meg a magyar családokat! Mert azt már tudjuk, hogy ismét bezárják a magyarokat, de azt nem tudjuk, hogy ki fogja fizetni a munkából kieső magyar szülők és munkavállalók bérét és a magyar kis- és középvállalkozók folyamatos bevételkiesését!

Szóval itt az ideje abbahagyni a lopást, és ideje lenne kormányozni!

(MTI-OS)

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De az ellenzek szerint mi magyarok ezeket a fejleszteseket meg sem erdemelnenk. Nem kell nekunk semmi, csak demokratikus szoviragok, gondoljak.
Ugy kell tenni, mint HereGeri teszi, semmit nem epit, semmit nem fejleszt, csak ir, csak sir egesz nap, hogy igy a kormany, meg ugy a kormany...
Meg sirni sem kepes egyedul, Galzsir sir helyette naphosszat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés