Donáth kitalálta, hogy a magyar kormány cenzúrázza a Facebookot

2021. március 3. 8:59

Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok
Nincs különbség a DK és a Momentum között.

„Első pillantásra talán azt gondolhatnánk, nemcsak kevésbé visszataszító, de Dobrevvel ellentétben Donáth Anna nem is ekkora morale insanité, hanem simán csak pofátlan. Ő ugyanis kitalálta, hogy a magyar kormány cenzúrázza a Facebookot! Dehogy is a Facebook korlátozza a vélemények szabad áramlását, dehogy is a Facebook tiltja nyíltan vagy a shadowbannel suttyomban a konzervatív hangokat, dehogy is a Facebook kategorizál mindent gyűlöletbeszédnek, amit ellentmond az aktuális liberális elmebajnak. Dehogyis a Facebook zsarolt be a minap egy teljes kontinenst (Ausztráliát), hogy letiltja a hírfolyamból a híroldalakat, ha a kormány olyan törvényt hoz, ami nem a Facebooknak kedvez, hanem a helyi médiavállalkozásoknak. Dehogy. Donáth Anna szerint az egész mögött Orbán Viktor áll, és ők, az ellenzékiek pedig az áldozatok. És még fel is jelentette a kormányt Brüsszelben, hogy a kormány cenzúrázza a Facebookot.

Nemcsak az a felháborító, ahogy Donáth Anna ennyire pofátlanul hazudik, a saját választóinak is. Amihez igazából joga van. Ha át tudja verni őket, mint Kohn Grünt a romlott halkonzervvel, akkor így jártak. De mi lenne, ha fogná magát, összeszedne még pár politikust itthon, és petíciót indítanának… valaki felszólalna a magyar parlamentben, számonkérnék a kormányt, stb. De ő még erre sem képes. Azonnal Brüsszelbe rohan. Ezek a momentumosok tényleg nettó kommunisták. Mindegy, hogy Moszkva, Bukarest vagy Brüsszel az igazodási pont, ők azonnal arrafelé fordulnak. Ahogy Kádár János behívta ’56-ban a szovjet csapatokat, ugyanígy bármikor behív Donáth Anna bárkit, aki esetleg rendelkezik a megfelelő erővel, kényszerítő eszközökkel, ahhoz, hogy megdöntse a demokratikusan választott magyar kormányt. Nincs különbség a DK és a Momentum között, nem véletlen a nagy összeborulás.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kitalálják, hogy szabályozni kéne a Facebookot, de amikor a Fidesz akarja ezt megcsinálni, egyből cenzúrával vádolják meg őket. Mer ha a EJU szabályoz, az jó, amit mi szabályzunk, az nem jó.

Ez a Donát is olyan egyszerű, mint a százas szög, és a követőinek se lehet több esze. Másból sem áll a politikájuk, csak a brüsszeli seggnyalásból.

Jeszy (illetve Jeszyék) tényleg túl jóhiszeműek - például az (oltásellenesség és stratégiák témában!) meghatározó de nagyon sunyi elemző atlantista-foreign-affair-os Stratéga KrekóPéterrel való felszínesen "kemény" beszélgetés során :
https://youtu.be/3MsmaIh0iso

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés