Betegség, halál, lárifári

2021. március 3. 11:14

Korompay Csilla
Magyar Hírlap
Gyurcsány egyszerre sugallja alattomosan, hogy a kínai vakcina veszélyes, és hogy a miniszterelnök hazudik.

„Az aktivizálható járványtagadók valós erejét ugyan megmutatta a múlt vasárnapi, néhány száz fős tüntetés a Hősök terén, az oltásellenes fotelforradalmárok azonban jóval többen vannak, és megdöbbentő összeesküvés-elméleteiket serényen terjesztik a világhálón. Számtalan Facebook-oldaluk egyikén – amelynek már a címe is sokat elárul követőik kvalitásairól: Legyen vége a tűszúrásoknak! – nemrég »oltakozó« honfitársukhoz szóltak. Imigyen: »Nem egy helyen látom kiírva, 'beoltattam magam érted is'. Hát köszönöm, de értem ne tedd! Ne told az én lelkiismeretemre a szuicid pszichózisodat. Csak remélni tudom, hogy nem lesz számodra semmi súlyos következménye, én inkább bízom a jól karbantartott immunrendszeremben, mint egy, kétes elemek által összekotyvasztott kétes lötyiben.«

A poszt alatti kommentekből kiderül, hogy a hozzászólóknak sejtelmük sincs, mit jelent a nyájimmunitás, vagyis miért lenne probléma az, ha sokan nem oltatnák be magukat. Meggyőződésükké vált viszont, hogy el kell kerülniük a már beoltottakat, hiszen »ki tudja, mit nyomtak beléjük«, ezért veszélyesek, sőt, »egyes kutatások szerint a beoltottak lesznek a valódi fertőző források«.

Tehát »menekülj a beoltottaktól« – írják, s valaki megjegyzi: »több elismert virulógus mondja, hogy ha az oltottak elkapják a vírust, akkor fognak hullani, mint a legyek a khemotoxtól« (sic!). »Akiknek beadták, mind meghaltak!« – tromfol a másik, a harmadik jól értesült azzal riogat: »Hozzá még 10 cm-es tű, ami a csonthártyáig hatol!« Van, aki attól retteg, hogy a beoltottak vérét is fogják használni vérátömlesztéseknél, megint más pedig arra figyelmeztet: »olyan jelentések érkeztek a gyógyítóktól, hogy nem látják vagy érzik az ügyfeleik csakráit, mert az oltóanyag fiziológiai eszközökkel vágja el a Forráshoz kapcsolódásunkat«. Hátborzongató, de a Doktor Gődény-féléktől nem várhatunk mást.

Nézzük azonban, mit írt a magyar baloldal párszaszájú vezére. „Beoltották Orbán Viktort kínai vakcinával. Még a dobozát is megmutatták a kameráknak, hogy mindenki jól lássa, ez bizony kínai. Aztán eszembe jutott, hogy édesanyám gyakran tejfölösdobozban tette el a csirkepaprikást…«” Gyurcsány, aki azt hangoztatja, hogy ő és vele egyetemben a (szivarzsebében levő) baloldal NEM oltásellenes, ezzel a posztjával egyszerre sugallja alattomosan, hogy a kínai vakcina veszélyes, és hogy a miniszterelnök hazudik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában