Minden utcasarkon találni valakit, akit megaláznak

2021. március 2. 8:53

Schilling Árpád
Facebook
A mai Magyarország nem szól másról, minthogy valami pöffeteg uraság, ahol kedve tartja kirakja a sorompót, és szedi a sápot.

„Közellenség. 1999. De jó volt! Író: Tasnádi István. Szereplők: Szirtes Ági, Fekete Ernő, Stohl András, Lukáts Andor, Kiss Eszter, Rajkai Zoltán, Szabó Győző (...) Annyiban nem egyezek csak Tibivel, hogy ez a mostani Magyarország futószalagon termeli ki a Kohlhaasokat. MInden utcasarkon találni egyet. (Iványi Gábor pl.)

Valaki, akibe méltatlanul rúgnak bele, akitől elveszik, amilye van, akit nyilvánosan megaláznak, csak mert ki merte mondani az igazságot. A mai Magyarország nem is szól másról, minthogy valami pöffeteg uraság akárhol, ahol kedve tartja kirakja a sorompót, és szedi a sápot, lopja a másét. Kohlhaas Mihály (Tasnádi) szavait ma sokan visszhangozzák. »Hibás vagyok, mert hittem istenben, mert hittem a törvényekben, mert túl hiú voltam ahhoz, hogy gonosz legyek.« Nézzétek meg az előadást online! Köszönöm!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nézi a fene! Kimentél "nyugatra" ne is pofázzatok onnan vissza, azzal a gusztustalan, tehetségtelen perverz disznó nejeddel!

Ami a neten van ott Sárosdi kövér, nem terhes.

Nemrég tudtam meg, hogy rendezett egy másik még perverzebb, még undorítóbb darabot, még a Lúzer előtt, a Feketeországot.
Na abban mit művel az egész szereplőgárda és főleg a felesége. Ott nem két nemiszervet kényeztet, hanem az összes férfiszereplőét.
Nagy disznó ez a két ember, illenek egymáshoz.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy magyarázzák el a gyerekeiknek, ha majd felnőnek.

Nincs vessző a két szó között.
Azt láttad ami a neten van, vagy a Trafóban?

Én is ebben és láthatod, hogy nem kismama, ez nem kismama pocak, pláne nem 7 hónapos hanem kövér a nő. Ha az lenne akkor szép feszes lenne a hasa.

Minden utcasarkon? Csak nem a feleségedet állítottad ki többhelyre, mert kell a pénz és sehol nem adnak neki, csak lekurvázást?

Rossz hírem van. 2 gyereket nevelnek. Az egyik közös.
Egy 12 éves lányt, és egy 8 éves fiút.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés