Gyurcsány tejfölösdoboza

2021. március 2. 13:10

Bohár Dániel
888.hu
Rendkívül szoros a prolisági verseny Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter között.

„Gyurcsány Ferenc édesanyja gyakran tette tejfölösdobozba a csirkepaprikást, tehát Orbán Viktor valójában nem is a kínai vakcinát kapta meg. Nem érthető? Pedig teljesen logikus.

Rendkívül szoros a prolisági verseny Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter között. Azt hinné az egyszeri ember, hogy ennek az összecsapásnak az egyértelmű győztese csak a Jobbik elnöke lehet, azonban közel sem ennyire egyszerű a helyzet. A parizerrel és paprikás krumplival támadó Kádár-tanítványt a DK elnöke szélárnyékban leelőzte, már ami a türhőséget illeti.

Még mielőtt belemélyednék Gyurcsány kritikán aluli posztjába, azon agyalok, hogy mi ez az új gasztronómiai forradalom a baloldalon. Lassan nem lehet úgy pörgetni a Facebook-newsfeedet, hogy ne egyen valamelyik balos, komcsi vagy libsi. Az étkezések arról szólnak, hogy ki tud a lehető legegyszerűbb vagy legolcsóbb ételt fogyasztani. Sokan már biztosan elfelejtették, de a demagógiavonatot Gyurcsány Ferenc indította útjára, aki Karácsony előtt arról készített videót, hogy 2500 forintból főz szentestei menüt. Mindezt egy körülbelül 40 ezer forintos pólóban, az Apró-villában vagy a balatoni nyaralójában. A hitelesség kedvéért. Ezt követően jött a Jakab-parizer, amit Szabó Tímea is lemásolt, majd Jakab emelte a tétet azzal, hogy nemcsak párizsit eszik, hanem paprikás krumplit is. Legközelebbre javasolnám a krumplis tésztát. Az az igazi Kádár-kor, amelyet annyira hiányol a Jobbik elnöke.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés