Sarlatán gyógymódot támogat a kormány

2021. március 1. 11:16

Hadházy Ákos
Facebook
Az EU-s pénz fejében azt kérik az orvosoktól, hogy a kínai vakcinát reklámozzák.

„Egy sarlatán, de a legjobb indulattal is csak nem bizonyított hatásúnak mondható »orvosi diagnosztikai és terápiás berendezés« vásárlására és »továbbfejlesztésére« 5 milliós EU-támogatást adott a kormány egy háziorvosnak. Kommentelők hívták fel a figyelmemet arra, hogy ugyanez a háziorvos volt az, aki egy cinikus propagandacikkben reklámozta a kínai vakcinát.

Az EU-s támogatások elherdálásáról önmagában is mindent elmond, ha a biorezonancia készülékek vásárlására költhetik háziorvosok. De az eset azt is mutatja, hogy a hatalom mit kér ezért cserébe. Nem hiszem amúgy, hogy a »kínai vakcináért tolonganak az emberek« című termelési riportban önként mondana olyan butaságot egy felelős orvos, hogy a kínai vakcina azért lesz jó a mutációk ellen is, mert nem mutálódik, mert nem mRNS vakcina. Vagy nem hiszem, hogy önként hívna be azonos időpontra a pici és szűk váróba egy csomó idős embert, inkább azért tette, hogy az Origo címlapon hozhassa, özönlenek az emberek a Szijjártó által engedélyezett vakcináért.

A Riposzt nevű propagandalap videója itt tekinthető meg (2:10-nél különösen fájdalmas, amikor az egyik oltott azt mondja, hogy azért örül, mert így mehet Lengyelországba az unokájához - pedig sajnos a lengyelek nem fogadják el a kínai vakcinát): https://ripost.hu/.../sorba-allnak-a-kinai-vakcinaert.../

A biorezonancia vizsgálatról itt olvashat pl. Novák Hunor doktortól:

https://www.novakhunor.hu/.../mi-az-a-biorezonancia...

Nem célom a módszerről vitát nyitni, de tény: ha bármilyen, nagy esetszámú vizsgálatot és jó minőségű szakcikket találtam volna a módszerről, csatoltam volna azt is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A múlt héten beoltottak kínaival, úgy, hogy az orvos nem reklámozta. Akkor az orvosunkat a Hadházy pénzelte?

Erről is írhatnál pár keresetlen szót:
A Pfizer elnöke elismerte, Izrael a világ kísérleti laboratóriuma. (A lakosság a kísérleti nyúl.)
https://www.unz.com/gatzmon/ho..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés