Nyílt levél Kincses Gyulának, a Magyar Orvosi Kamara elnökének

2021. március 1. 11:57

Csókay András
Magyar Nemzet
Az etikai vizsgálatok azonnali megindítását, illetve a kamara elhatárolódását kérem a politizáló háziorvosoktól.

„Tisztelt Elnök Úr!

A lakosság köreiből több olyan visszajelzés érkezett, hogy háziorvos kollégáink egy része elbizonytalanítja az oltásra jelentkező betegeket a kínai és orosz vakcinákkal szemben.

Ennek fényes bizonyítékául szolgált a Komáromi Zoltán háziorvos-doktor úrral, a DK egészségügy-politikusával történt beszélgetés az ATV Egyenes beszéd című műsorában, amelyben Komáromi nyíltan el is mondta, hogy ő mint háziorvos hogyan bizonytalanítja el a hozzá oltásra jelentkezőket a kínai vakcinával kapcsolatban. A felháborodott lakossági bejelentések is erről számolnak be. Egészségügyi vészhelyzet lévén azonban a katasztrófa medicinát érintő szabályai az érvényesek, ezt minden orvosi egyetemet végzett embernek tudnia kell. Így az oltóanyag harmadik fázis szerinti vizsgálatát nem kell befejezni, ahogyan az ebolajárványnál sem történt meg ez ahhoz, hogy megkezdődjön a tömeges oltás, amennyiben egy teljesen ismert oltóanyag-technológiáról van szó.

Márpedig az elölt kórokozó, jelen esetben a vírus mint oltóanyag lassan kétszáz éves sikeres múltra tekint vissza. Nem százezrek vagy milliók, hanem százmilliók halálát, súlyos szövődményét lehet így megakadályozni. A kínai vakcináról a legmagasabban rangsorolt tudományos lapok is közölték már a jó eredményeket. Sajnos a hazai háziorvosok egy része, megszegve a hippokratészi esküjüket, tudatlanságuktól, vagy a kormány sikeres munkája elleni bosszújuktól vezetve jelentős mértékben hátráltatják a járvány elleni védekezés sikerét, annak legyőzését, súlyosan vétkezve ezzel a Magyar Orvosi Kamara etikai kódexében foglaltak ellen.

Elnök Úr!

Kérem a szükséges etikai vizsgálatok azonnali megindítását, illetve a kamara halasztást nem tűrő elhatárolódását ezektől a kollégáktól!

Tisztelettel:

Dr. Csókay András PhD idegsebész, osztályvezető főorvos, Honvédkórház”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Há pl. mer ő a körzeti orvosod.

A probléma ott kezdődik, hogy nyílt levelet kell küldeni Kincses Gyulának, mert magától nem jut eszébe, hogy intézkedjen.
Ami ezt az unszimpatikus Komáromi Zoltánt illeti, nem ez az első ilyen megmozdulása a kormány ellen, nem törődve azzal, hogy mennyit árt a bizonytalan embereknek, mert csak azoknak tud, ha tud.
Ugyanolyan erkölcstelen, és pitiáner hazudozó, mint a gazdája, Gyurcsány.

Az elvhű kommunisták elvből hazudnak: minden eszközzel – ha lehet, megtévesztő mosolygással, ha kell, sunyi cinizmussal, ha nincs más megoldás, aljas gátlástalansággal, akasztással, hazaárulással – védik összeharácsolt vagyonukat, törvényszegéssel bitorolt hatalmukat. A Moszkvából vezényelt Kádár János volt hatalmon Magyarországon, amikor 1967-ben a messzire látó Márai Sándor már intő szóval figyelmeztetett: „A kommunizmus megbukott, mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki nem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az Eszmét védi, hanem meztelen életét és a zsákmányt.”

SEMMI NEM VÁLTOZOTT.
Az, hogy kádári aljamédia, kádári titkosszolgák, kádári színészoktatók, ecetera, de hogy orvosok is, ... igazolja Márait:
... Ezek a hatalomrablók "egy bukott eszme haszonélvezői, akik védik, hanem a zsákmányt.”"
... és Kádár János 1957. április 2-án elmondott vérfagyasztó szavait: „Meg kell csinálni a népbíróságot, és ahol csak olyan volt horthystákkal találkozunk, akik vették maguknak a bátorságot és disznóságokat csináltak, körmenetben kell bíróság elé állítani, halálra ítélni és kivégezni”
Orvos szinten a "haladás, a demokrácia bajnokai" VALÓJÁBAN az ország kifosztó Kincses Gyulák, a Komáromik, - míg a Magyarországon példátlan fejlődést napi szinten felmutató Orbán-kormány..., ők a kivégzendő horthysták...

"Kincses Gyula levele, amit kiküldött a kórházakba! Felháborító hazugságokkal, csúsztatásokkal van tele."
Miért tenne ilyet Kincses?
"A kommunisták egy társadalmi utópia ürügyén nem az emberi szabadságot, hanem az emberi szolgaság eddig soha nem álmodott méretű megvalósítását akarták."
Mert az embert uralni akkor tudják, ha szolgává teszik.
Tisztességes párviadalt megnyerni, aztán felelősségteljesen, ELSZÁMOLTATHATÓ kötelezettséggel vezetni, szabad embereket, az számukra elfogadhatatlan.
A kilenc budapesti ellenzéki kerületi polgármester, meg a Karácsony, a főnökük szánalmas komitragikus "vezetése" pontosan mutatja, mennyit érnek.
Budapestet már csak a kasszában talált nagy mennyiségű forint tartja életben, amit két éve a kasszában találtak, miután "a Fidesz ellopta a mi pénzünket"...

Országot kifosztó körzeti orvosok? - ezt hol olvastad?
Betegesen hazudozó.

Ők lennének az ország körzeti orvosai?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés