Külhoni magyarok elleni hergelés

2021. március 1. 15:00

Bohár Dániel
888.hu
Újra előkerült a balos csodafegyver.

„Milliárdok, propaganda, Vajdaság, média, migráció és még sorolhatnám. Újabb óriási leleplezést mutat be a hazai balliberális sajtó szerb partnerszervezetüknek köszönhetően. Miféle hálózat?

Viszonylag rég írtam a független/objektív »sajtó« független/objektivitásáról (leszámítva az antiszemita Uj Pétert és a 444-es csapatát), éppen emiatt úgy éreztem újra elérkezett az idő, hiszen kevés jobb móka van annál, mint kiröhögni a baromságaikat és a névtelen forrásaikat.

Van ez a 24.hu nevű oldal, ez onnan lehet ismerős, hogy ugyanolyan mint, a 444, a hvg, a telex satöbbi, csak mások dolgoznak ott, de tényleg teljesen ugyanaz, mint a többi. Könnyű felismerni ezeket a portálokat, mert szakmai hitvallásukat egyszerűen a »Magyarország minden szar« mondattal össze is lehet foglalni.

A 24.hu nevű (egyik a sok közül) portál írta meg először Magyarországon, hogy »milliárdokkal tolja a kormány a Vajdaságban is a propagandát«. A teljes igazság első részlete, hogyha már propagandáról értekezik a lap, akkor jóval egyszerűbb lenne tükörbe nézni és a propagandát a szerkesztőség falain belül megtalálni. A jól értesült újságíró (aki a cikket írta) természetesen tökéletes szerb nyelvtudással rendelkezik és mint minden rendkívül felkészült a lapnál ténykedő munkás ő is rendszeres olvasója és fogyasztója a cins.rs nevű szerb portálnak. Miközben ezt a – minden magyar által jól ismert – online újságot olvasta a szakma krémjébe tartozó 24.hu-s alkotó valószínűleg figyelmes lett az »Orban kupuje uticaj u Srbiji preko vojvodanskih medija« című írásra, amely most aztán már tényleg lerántja a leplet Orbán Viktorról. Na, de a viccet félretéve a Szerbia Oknyomozó Újságíró Központ (CINS) gondosan ügyel arra, hogy az írásai angol nyelven is elérhetőek legyenek, ugyanakkor az a kérdés még mindig felmerül bennem, hogy egy Budapest III. kerületében ücsörgő Délvidéket a vaktérképen is nehezen megtaláló médiamunkás hogyan figyel fel olyan szerb oldalra, amit még Szerbiában is alig ismernek. Esetleg hálózatról lenne szó? Csak kérdezem. Még véletlenül sem állítanék ilyet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Esetleg hálózatról lenne szó?"

Weyer Béla médiaiskola.

Persze lehet, hogy ott kint nem ugyanaz írja, csak nagyon hasonló gondolkodású turbóliberális. A liberálisok akkora egyéniségek, hogy tökegyformán gondolkodnak, ezért néha nehéz megkülönböztetni őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés