Ferencet estefelé már tényleg nem lenne szabad a gép elé engedni

2021. március 1. 22:23

Trombitás Kristóf
Facebook
Csak úgy mondom.

„Ferencet estefelé már tényleg nem lenne szabad a gép elé engedni. Csak úgy mondom. Másfelől erre az ocsmány halálkampányra, aminek nyilván az élére áll és aminek a célja, hogy az embereket elbizonytalanítsák, végeredményben pedig arra bazírozzanak, hogy minél nagyobb legyen a válság, nincs mentség.

Ezek a hazaáruló vörösingesek éppen arra építenek stratégiát, hogy minél többen meghalnak és az talán hatalomba segítheti őket, ha már más lehetőség nem marad.

Ritkán érzek már ezekkel szemben őszinte indulatot a megvetésen túl, de amit az elmúlt 1 évben folytatnak, az végképp a nemzet legalávalóbb gonosztevőinek sorába helyezi őket.

Ahogy a DK Lenin-fiúk meg nyilas alcsoportja óhajtja – csak éppen másképpen, kis IFA-platósok –, 2022 tényleg legyen egy világos határvonal és a győzelmünk után takarodjatok a közéletből. Hátha 100 év múltán végre nyugtunk lehet ettől a brigádtól.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ELLENZÉKVÁLTÁST!

Nem fognak takarodni. Nyüszítenek egy sort és kezdik újra a felkészülést a négy év múlva egész biztosan bekövetkező győzelmükre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés