A Momentum nem kormányzásra, leszámolásra készül

2021. március 1. 7:32

Kötter Tamás
Facebook
Politikai ellenfelek letartóztatása, bankok, cégek megszállása, számlák zárolása és az elmaradhatatlan repülőgép.

„A Momentum nem kormányzásra, hanem leszámolásra készül – biztos, hogy ilyen országot szeretnénk?! Meghallgattam a Momentum el (valójában) leszámolási terveit. Majd húsz percen keresztül sorolták egy korrekt kis dél-amerikai katonai puccs minden elemét: lezárások, politikai ellenfelek letartóztatása, bankok, cégek megszállása, számlák zárolása. Különösen fájhat a Momentumos elitnek, hogy még nincs (nincs?) magánrepülőjük, mert azt vagy egy tucat alkalommal említették. A leszámolóbiztos hölgy és úr után újra a lángoló tekintetű Fekete-Győr András lépett a színre és felkonferálta az »új Magyarország« tervét, hogy milyen országot is akarnak.

Bevallom izgatottan vártam, hogy mit tart a jó életnek a Momentum, hiszen egy jövőbeli kormányzásra készülő erőnek erre kell elsősorban választ adnia és nem a politikai ellenfelek levadászására készülni, legalábbis demokráciában. Meg kell mutatnia, hogy kormányzóképes. Megint a leszámolóbiztos hölgy aztán az úr lépett a színpadra és újra csak lezárások, politikai ellenfelek letartóztatása, bankok, cégek megszállása, számlák zárolása és az elmaradhatatlan repülőgép.

Most komolyan, ezek akarnak kormányozni?! Feltételezve a legrosszabbat, ez a gazemberekből és futóbolondokból álló összefogás nevű valami megnyeri a választásokat és mindenkit lecsukat, akit csak akar, »másnap«, akkor is működtetni kell a gazdaságot, adó és családpolitikát kell folytatni, el kell dönteni, hogy marad a munkalapú társadalom vagy visszahozzuk a 2010 előtti segélyalapút… és így tovább. Maradjanak a Facebookon és az USA követségén. Oda valók, nem kormányrúdhoz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Politikában az indulat és a gyűlölet rossz tanácsadó.....az ellenzéket csak ez vezérli.

Az ellenzéki oldalon sokkal jobban. Sikerült az ellenzék arokasasa

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés