A kereszténység az kereszténység, a valóság az valóság

2021. március 1. 15:04

Vésey Kovács László
Pesti Srácok
Nagyon tisztelem Alföldi Róbertet, ő olyan okos és művelt.

„Annyira pontosan tudja, mi a kereszténység, hogy vagy nagyon mélyen éli meg a mindennapokban az ő keresztény hitét, vagy igazán komoly teológiai előképzettsége lehet ennek az embernek. Mondjuk a hazudozást és a csúsztatást is profin műveli, úgyhogy talán valójában a kereszténységhez is ostoba, cserébe arról is gátlástalanul összehord bármilyen hazugságot.

Tulajdonképpen rettenetesen unalmas már ez a vicsorgó erőlködés, amit az utóbbi hetekben előadnak a #freeSZFE maszkjukat helyenként »a család az család« maszkra cserélő kulturális alkalmazottak és betegesen közléskényszeres átlagemberek. Mint egy rács mögé zárt, elvadult kutya: egy-két percig érdekes, ahogy tehetetlenül dühöng, de aztán már elég a csaholásából, és igazán kussolhatna, mert szeretnénk a saját dolgunkkal törődni. Szóval alapvetően nincs okunk az ilyen kivénhedt forradalmár-aktivisták tájékozatlan és rosszindulatú böffentéseivel foglalkozni (igen, a mindig az újdonság befogadását és a régi elvetését hirdető forradalmároknál fontos szempont, ha megöregedtek, elvetendővé váltak). Csak hát Alföldi lobbista-művész úr megszólított minket, engem is, mert azzal zárja a bejegyzését:

»Újra megkérdezem, mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, hogy ez így rendben van?«

Nos, igen, nagyon rendben van.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ők azért verik át a gyámügyet, mert a Bajnai Gordon dicsőségesen demokratikus országlásának negyedik hetében, 2009. májusában elfogadott törvény szerint egynemű párok nem fogadhatnak örökbe gyereket."

Nocsak... egyrészt mindezt haladóprogresszívéknak köszönhetjük? Hát akkor köszönjük! Javaslom, ezután egymással vitassák meg, mit ér a nevelőszülő, ha buzi.

Másrészt: Bajnaiéknak a válságkezelés, és a Feri utáni romok takarítása közepette volt ilyenekre ideje?

Ez NAGYON összejött. Hálás köszönet!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés