A baloldal mocska

2021. március 1. 11:51

Dippold Pál
Magyar Hírlap
A liberálisan demokrata Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere meghökkentő céltudatossággal halad célja felé: megmutatni, milyen is egy diktatórikus, kirekesztő, rasszista és intoleráns politika képviselője

„A Magyarországot vezető konzervatív erőket köpködő, aljas és hazug vádakkal illető Niedermüller kitűnő demonstrátor.

A baloldali, gyurcsányista pártokról – mert hiszen éppen a bukott kormányfő az, aki tetszése szerint bábozik a nem éppen gyors észjárásukról híres ellenzéki figurákkal – világosan kiderült, hogy a politikai-gazdasági hatalom megszerzéséért bármire hajlandók. Lopnak, csalnak, hazudnak, sőt a gyilkosságtól sem riadnak vissza. Ez utóbbi súlyos vád.

Ám miként másként lehetne értelmezni azt a kampányt, amit a koronavírus-járvány megállítását szolgáló keleti vakcinák ellen folytatnak? Naponta egyre többen esnek áldozatául a pandémiának, sokat közülük a védőoltás megmenthetett volna. Ezt akadályozzák hazugságaikkal a moslékkoalíció képviselői. Dobrev Klára azt mondja, a kormány kevés szérumot rendelt Brüsszelből, azért, hogy a megbízhatatlan keleti oltóanyagokat tukmálja rá a népességre. Mocskos, pusztító és minden alapot nélkülöző, hazug vád ez.

A napokban kiderült, hogy nem csupán a fehérekkel van baja a lassan Lengyel László-i mélységekbe leúszó Niedermüllernek. A magyar népesség legnagyobb etnikai kisebbségével, a cigányokkal is gondjai akadtak. A félmillió-egymillió főre becsült, többnyire az átlagosnál barnább bőrű emberek világszerte ismert és elismert csoportját, a 100 tagú cigányzenekart dobta ki egyik napról a másikra a kerületből. Velük együtt menesztette a Heti TV-t, Magyarország és Európa egyetlen, kizárólag zsidó tematikájú tévéjét is.

Nos, ki itt a rasszista?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés