Tóth Krisztina és Sárosdi Lilla lehúzhatják a WC-n a hivatásukat

2021. február 28. 14:49

Amit a két művészhölgy divatból tesz, az tényleg tipikus példája a maga alatt vágja a fát mondásnak

2021. február 28. 14:49
Békés Bence
Kontra

„Egy időben, de egymástól függetlenül akciózott a két művésznő. A hölgyek a mostanság divatos, felszínes és ostoba politikai korrektség jegyében fosztanák meg a magyar kultúrát, azaz a hivatásukat, a legértékesebb művektől. Mert Jókai regénye, az Az arany ember nőellenes, Vörösmarty verse, A vén cigány pedig raxista. Mindezt egy magyar írónő és egy magyar színésznő hangoztatja, mert ez olyan modern és haladó dolog. Bele sem gondolnak, hogy mit beszélnek, csak utaznak a nemzetközi trenddel, a kulturális önfelszámolás divatjával. Mert a JÓ EMBEREK ilyen baromságokat beszélnek szerte a világban, majd szobrokat döntenek le.

Sárosdi videosorozatban megy neki Szarvas Józsefnek, mert az elvállalta a SZFE-n, hogy tanít. Őt pécézte ki magának valamiért, hogy a gyűlöletperceit neki szentelje. Az erőszak ellen korábban nyilvánosan fellépő színésznő verbálisan bántalmazza Szarvast, seggnyalónak nevezi, mert ugye Sárosdi szerint van csúnya agresszió, amit el kell ítélni, és van a nemes, ami tulajdonképpen hősies és hasznos dolog, hiszen ő csinálja, így nem is lehet más. No, de a Schilling-házaspár szokásos gyűlölködésére önmagában nem érdemes szót pazarolni, csak azt a részletet nézzük meg, amelyben kifogásolja, hogy Szarvas az SZFE toborzó filmjében a felvételijén elmondott versből idéz.

»Húzd rá cigány, megittad az árát, Ne lógasd a lábadat hiába; Mit ér a gond kenyéren és vízen? Tölts hozzá bort a rideg kupába. Mindig így volt e világi élet, Egyszer fázott, másszor lánggal égett.«

Amit a két művészhölgy divatból tesz, az tényleg tipikus példája a maga alatt vágja a fát mondásnak. Mert ugye ők a kultúrából élnek, az a hivatásuk. Márpedig az hatalmas naivitás lenne a részükről, ha azt gondolnák, hogy ha sikerül az általuk megfogalmazott módon kiszelektálni a kultúrából a legújabb gender és antirasszista szempontok szerint műveket, akkor az nem hatna pusztító módon az egész kulturális életre, benne arra is, amit ők csinálnak."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. március 01. 10:23
"Sárosdi videosorozatban megy neki Szarvas Józsefnek, mert az elvállalta a SZFE-n, hogy tanít." Nincsen ebben új, Dániel Bréterv is a csodálatos zsidóiából is csak Magyarországgal bírt foglalkozni, Lillancs is a cancia falukájában csak irigykedni tud. Nem baj.
írmag
2021. március 01. 00:06
Ezek ne minősítsenek, hiszen mint a baromfiak csak összesz. .ják a magyar kultúra kitűnően gondozott udvarát.
Sulammit
2021. február 28. 22:26
Szerintem Sárosdit nem kellene művésznek nevezni, mert nem az. Egy gyenge pojáca. Ha rámegyünk a nevére, azt olvassuk, hogy Schilling felesége. Ennyi a nő. Ennyit is ér. Egy perverz kurva. Amit elszalasztott Martonnál, azt bepótolta a színpadon a Lúzerben és a Feketeországban. Ezekben ugyanolyan mocskos és undorító, mint a Szarvas Józsefnek készült "vidióiban."
Kriszta67
2021. február 28. 21:54
Hogy lehet azt a visszataszító lotyót hölgynek nevezni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik