Miféle anyagból vagytok ti gyúrva, Gyurcsány?

2021. február 28. 8:50

Rákay Philip
Facebook
Te, akinek primitív kommenthadserege engem is minden áldott nap halálosan megfenyeget itt a Facebookon?

„Miféle anyagból vagytok ti gyúrva, Gyurcsány? Miféle teflon bevonat van rajtatok?

Te merészelsz atyáskodva figyelmeztetni bárkit is egy ország kettészakítottságára? Te aggódsz kéztördelve, társadalmi tragédiát jósolva? Te vádolod a Fideszt azzal, hogy erőszakba sodorja az országot? Te beszélsz politikusok által feltüzelt rajongókról és össztársadalmi békétlenségről?

Te, aki egész, vállalhatatlan múltú – gyilkos, kommunista, titkosszolgálati, reform-kommunistának hazudott, az állami vagyonból milliárdossá lett, kártékony, tolvaj – pereputtyoddal együtt évtizedek óta a magyar történelem legmélyebb árkait ásod magyar és magyar között? S közben a családi ásótokról ömlik a vér...

Te szólsz, Gyurcsány?

Te, aki 2006-ban terrort vezényeltél fiatalra, idősre egyaránt?

Te, aki pár hónapja levegőtlen világot ígértél a jobbos értelmiségnek, és földönfutóvá tételüket is beígérted?

Te, akinek legnagyobb rajongója, a Homonnay nevű nyomorult Orbán Viktor halálára élvez el?

Te, akinek Fleck Zoltán nevű elvtársa – az ELTE egyik oktatója – hatalomra kerülésetek esetén felfüggesztené egy időre a jogállami normákat, és miközben nyilvánosan erről beszél, eszébe jut még az is, hogy az Orbánhoz hasonlóak nem szokták túlélni az ilyen típusú rendszerváltásokat?

Te, akinek primitív kommenthadserege engem is minden áldott nap halálosan megfenyeget itt a Facebookon?

Te, akinek Momentumos zsúrmarxistái lámpavasakat emlegetnek a Fideszesekkel kapcsolatban?

Te, akinek Klára nevű oldalbordája - egy gyilkos, undorító kommunista unokájaként és kedvezményezettjeként - rendkívül hiteltelenül a bűnökről és a bűnösökről merészel emlékezni a kommunizmus áldozatainak emléknapján, ezzel is belerúgva a megnyomorítottak, a likvidáltak még élő hozzátartozóiba?

Miféle anyagból vagytok ti gyúrva, mondd? Miféle teflon bevonat van rajtatok Gyurcsány? A gyomrunk felfordul tőletek! Gondoltam, szólok...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 374 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, eszedbe jutott-e már az, hogy a háború után az új Németországban nem lett miniszterelnök sem Ribbentropból, sem a Hitlerjugend valamelyik magasabb szintű vezetőjéből, és a náci felső vezetők sem mentették át magukat miniszternek, vagy egyéb felelős beosztásba az új kormányba.

Ha erre gondolsz, talán jobban megértesz néhány dolgot.

Ez így volt, de a háború után nem vezették be a reformnáci fogalmat, amivel próbálták szalonképessé tenni a hitlerista rend működtetőit.

Kedves Philip!

Minden elismerésem a Tiéd, Te vagy, no nem a Fidesz, hanem a normalitás hangja. de hol van az elhízott Orbán, a gömböc Fidesz, kormányzati elit? nem látják Őket az utcán, az emberek között, elhízott, a hatalomba berozsdásodott országgyűlési, önkormányzati képviselőik nem veszik észre, hogy az ellenzék szép lassan a vidéket is ellenük fordítja! Megérdemlik? Biztosan, de nem az ország.

A Fidesz elszabotálta az elszámoltatást, egyszer, a bukás után talán valaki elszámoltatja a Fideszt?

No nem a hazaáruló, véreskezű, gerinctelen, Moszkvát és Brüsszelt egyformán kiszolgáló ellenzékre gondolok, hanem a normális emberekre.

Fiúk, ne küldjetek nekem több email- kampány szöveget. Viktor! Köss a nyakadba egy dobot, mint régen a falun a kisbíró, s kezd el járni az országot.

2002 hajrájában Berlinből szóltam haza a fiúknak, hogy nagy a mellény, dolgozni kellene, el kellene menni az emberek közé. Most hasonló a helyzet, a buszon, a villamoson, a piacon "megeszik", megverik a Fideszt, Orbánt....Már Áder is csak a csicskását meri elküldeni arra a budai piacra, ahová korábban járt, fél találkozni az emberekkel.

nem osztom az optimizmusodat. A MAZSIHISZ elárulta a zsidóságot, az országot, ha 22-ben győznek a hazaárulók, s jön a muszlim Magyarország, akkor innen menekülni kell.

A Fidesz elveszítette a kapcsolatát az emberekkel, s nincs jel arra, amire Te célzol.

Amikor 2010-ben több , vidéken élő barátom meghívására elmentem a helyi fideszes kampány rendezvényekre- kellően feltöltekezve kedvencen, Rózsi fellépéseivel - , mit láttam? Tízezer feletti településeken az akkori Kormorán "hangolta" a népet, s a településeken győzött a Fidesz.

majd jött valaki, a néplélekhez nem értő Orbánnak, aki szétverte a Kormoránt, mellesleg az egyetlen vidéki bázisát, a Polgári Köröket is. Ma nincs a Fidesznek vidéki bázisa - a fővárosban csúnya vereséget szenvedtek - , a Kormorán vezetőjét "kifizették", megvették, már ők fizetnek valakinek, ha elmegy meghallgatni őket- még a vírus előtti állapot -, szóval Orbán, vagy tanácsadói javaslatára nem tudja, hogy mit gondol a szavazótábora, a nép. Orbán tényeleg nem akar győzni?

Akkor ezt időben mondja meg. 22-ben kizárólag ez érzelmi hullámhossokon lehet győzni. Gulyás, ásít az ember, kormányzati, fideszes kommuniké, ásít az ember, Orbán, ásít az ember.

Nem a kormánynak kellene tennie valamit a győzelemért?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés