Miféle anyagból vagytok ti gyúrva, Gyurcsány?

2021. február 28. 08:50

Te, akinek primitív kommenthadserege engem is minden áldott nap halálosan megfenyeget itt a Facebookon?

2021. február 28. 08:50
Rákay Philip
Facebook

„Miféle anyagból vagytok ti gyúrva, Gyurcsány? Miféle teflon bevonat van rajtatok?

Te merészelsz atyáskodva figyelmeztetni bárkit is egy ország kettészakítottságára? Te aggódsz kéztördelve, társadalmi tragédiát jósolva? Te vádolod a Fideszt azzal, hogy erőszakba sodorja az országot? Te beszélsz politikusok által feltüzelt rajongókról és össztársadalmi békétlenségről?

Te, aki egész, vállalhatatlan múltú – gyilkos, kommunista, titkosszolgálati, reform-kommunistának hazudott, az állami vagyonból milliárdossá lett, kártékony, tolvaj – pereputtyoddal együtt évtizedek óta a magyar történelem legmélyebb árkait ásod magyar és magyar között? S közben a családi ásótokról ömlik a vér...

Te szólsz, Gyurcsány?

Te, aki 2006-ban terrort vezényeltél fiatalra, idősre egyaránt?

Te, aki pár hónapja levegőtlen világot ígértél a jobbos értelmiségnek, és földönfutóvá tételüket is beígérted?

Te, akinek legnagyobb rajongója, a Homonnay nevű nyomorult Orbán Viktor halálára élvez el?

Te, akinek Fleck Zoltán nevű elvtársa – az ELTE egyik oktatója – hatalomra kerülésetek esetén felfüggesztené egy időre a jogállami normákat, és miközben nyilvánosan erről beszél, eszébe jut még az is, hogy az Orbánhoz hasonlóak nem szokták túlélni az ilyen típusú rendszerváltásokat?

Te, akinek primitív kommenthadserege engem is minden áldott nap halálosan megfenyeget itt a Facebookon?

Te, akinek Momentumos zsúrmarxistái lámpavasakat emlegetnek a Fideszesekkel kapcsolatban?

Te, akinek Klára nevű oldalbordája - egy gyilkos, undorító kommunista unokájaként és kedvezményezettjeként - rendkívül hiteltelenül a bűnökről és a bűnösökről merészel emlékezni a kommunizmus áldozatainak emléknapján, ezzel is belerúgva a megnyomorítottak, a likvidáltak még élő hozzátartozóiba?

Miféle anyagból vagytok ti gyúrva, mondd? Miféle teflon bevonat van rajtatok Gyurcsány? A gyomrunk felfordul tőletek! Gondoltam, szólok...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 395 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2021. február 28. 21:36
Telitalálat!
pemete jakab
2021. február 28. 21:03
"Te, akinek primitív kommenthadserege engem is minden áldott nap halálosan megfenyeget itt a Facebookon?" Philipke szokásos rinyálása.
outsiderman
2021. február 28. 19:25
...én is csak szólok...filippó! gyurcsány bal farpofáján a herpesz többet tett ezért a bornyú népért mint te, akinek az annya se mert rendes nevet adni... nagy feróba több gerinc volt anno amikor a nemzet csótányának nevezte magát...kádárékkal szemben...de süllyedt még lejjeb is. te viszont a média első patkányai közé tartoztál, aztán oda se. ...fel nem foghatom, hogy kerül a szar a polcra...mindegy...ott vagy.
Benedek Zsolt
2021. február 28. 18:18
https://m.blog.hu/re/reflektor/image/760x0.png
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik